Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Anielica

sylwester;/

Polecane posty

Czy tylko ja mam takiego pecha??????:o kurde rano dostałam okres, jestem na mocnych tabletkach przeciwbólowych. Mieliśmy iść do znajomych ale teraz to już chyba lipa;/

Gość juygft
wloz tampona wes nospe i po sprawie

tamponów używam cały czas na nospie jestem od 2 dni oprócz tego na innych mocnych lekach problem w tym, że cały czas mnie brzuch boli i nie wiem czy ryzykować i iść do znajomych

no niby tak tylko nie chcę nikomu popsuć wieczoru to po pierwsze a poza tym ktoś musiałby mnie odwieźć bo to daleko kurcze znowu taka sama sytuacja jak rok temu:)

Gość ponoc alkohol
doskonale radzi sobie z bolem zarówno fizycznym jak i psychicznym :P tak na serio- tak jak przedmówca powiedział, idz (i tak bedziesz siedziała w domu, co to za roznica w jakim) jesli bedziesz sie zle czuła to wrocisz do domku. :)

Gość ponoc alkohol
a znasz coś takiego jak taxi ? ;>

Gość tak a co
ja tez mam okres. do tego grype.poce sie jak dzika swinia . ledwo co snuje sie na nogach :O jednak wychodzimy do sis mojego faceta bo wiem ile pracy wlozyla w przygotowanie wszystkiego i nie chce sprawic jej przykrosci :O

a wiesz, że nie wszędzie jest taxi? Na wioskach jest problem. W domu leżę sobie w łóżeczku. Ledwo chodzę. Alkoholu nie można łączyć ze środkami przeciwbólowymi w tamtym roku, robiłam sylwestra u siebie, ledwo doczekałam do 12 i poszłam spać a gości zabawiał Mój myślę, że najlepiej będzie jak Mój sam pojedzie na imprezę a ja zostanę w łóżku