Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kto dzis sam???

Polecane posty

Gość Smartfetka
no to widzę że chłopaki usta mają gdzie zamoczyć, ale coś innego już nie :P Trochę współczuję, no ale jak się nie potrafi wykorzystać sytuacji, że o urodzie nie wspomnę... :P

nie jestem taki:) a na co mi dziewczyna po to by tylko poseksic sie? daj spokoj nie potrzebuje teraz tego :)

Gość Smartfetka
Taki? To znaczy jaki? Ja nie piszę o zarywaniu dziewczyny na jedną noc, gdzie ja to napisałam. Chodziło mi o zapoznanie jakiejś fajnej laski w ogóle i o seks w Sylwstra, bo to zwyczajnie fajna noc, można się nieźle wybawić. Co w tym złego.

Gość Smartfetka
No wygląda niczemu sobie :D Dziwię sie że chce się zaspokoić, ups. Miało być zadowolić gierką.

Gość Smartfetka
muzyka, dobra, dobra, przy niej sobie nie zrobisz aż tak dobrze jak przy dziewczynie, a raczej Z dziewczyną :) Chyba wiesz coś o tym, czy jeszcze nie? :)

Gość Smartfetka
A do kogo było to pytanie :)

Gość Smartfetka
Śląsk, ale nie sam Śląsk. Generalnie dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych, ja nawet dziś mogę wsiąść w samolot i polecieć choćby do UK, stać mnie i nigdy nic mi nie stoi na przeszkodzie.

Gość marcin1990
sossssss a co powiesz na male dymanko, slodziaku :) ?

Gość Smartfetka
Zależy mi na tym żeby miły facet nie spędzał takiej fajnej nocy sam, a przejechałabym jakbym zapewnił mi nocleg, bo póki co mogę prowadzić, ale po północy już raczej nie :) A raczej mam taką nadzieję...

Gość Smartfetka
jakbyś*

Gość Smartfetka
marcin spadaj zazdrośniku!

Gość marcin1990
nie rozumiem o co Ci chodzi ? po prostu nie chce, zeby pawelek nudzil sie tej niepowtarzalnej nocy :)

Gość Smartfetka
w pokoju, ale czyim. Twoim, czy Twoich rodziców? W sensie czyje to mieszkanie, bo nie wiem jak im wytłumaczysz obcą laskę...

Gość marcin1990
ile masz lat Smerfetko :classic_cool:. moge byc Twoim papa smerfem :classic_cool:🖐️

Gość Smartfetka
Ciekawe czy pisałeś serio, myślę jednak że nie. No w każdym razie na pewno bym przybyła, bo jak pisałam uważam że życie trzeba brać na gorąco. Mam swoje mieszkanie, samochód i to wszystko dzięki temu że niczego się nie boję :) Na studia też sama zarobiłam, parę krajów zwiedziłam, tak dla rymu :) Gdyby nie to że Sylwka mam już zaklepanego, to miałbyś gwarancję mojej obecności i pewnie niezapomnianą noc, a że do brzydkich nie należę, to na pewno szybko byś mnie nie pożegnał :) Mówi się szkoda, może przypomnę się przy innej okazji. Marcin - dziękuję papciu za propozycję, ale nie skorzystam, bo z tego co wywnioskowałam, to wolisz facetów, patrz wyżej :D

Gość Smartfetka
Wolę najpierw wybadać Twój teren :)