Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulaxyz

IŚĆ NA SYLWESTRA CZY ZOSTAĆ Z NOWORODKIEM W DOMU?? ??

Polecane posty

Gość paulaxyz

10 dni temu zostałam mamą zdrowego i pięknego chłopca. W ciąży bardzo dbałam o siebie dużo ćwiczyłam, zdrowo się odżywiałam i nie zaniedbywałam życia towarzyskiego. jednak kiedy moja mam się dowiedziała, że po miesiącu od porodu mam zamiar wrócić do pracy i iść dzisiaj na Sylwestra zarzuca mi że jestem złą matką. Mąż mnie rozumie ,że nie chce siedzieć w domu jak inne kobiety w mojej sytuacji w powyciąganym dresie, otyła i smutna. Synek zostaje pod opieką świetnej opiekunki z dobrymi referencjami. Czy naprawdę jesteśmy złymi rodzicami?? Czy to źle że chce być zadbaną i spełnioną zawodowo kobietą??

Gość taie mo
a po co ci dziecko skoro masz inne priorytety? Czyżby wpadka była?

Gość masz rację - idź szaleć
a noworodka zostaw samego w domu. Nie ucieknie, bo jeszcze się nie porusza.. tak czy inaczej tak głupiego PROWO jeszcze nie widziałam. Niezłe masz poczucie humoru :(

Gość bootsyyy
idź, jesli masz opiekunkę i jej ufasz, nie słuchaj tych mamuś :P wiele kobiet tak robi, szybko idzie do pracy po porodzie ;)

Gość apaulina
nie jestem otyła, jestem jeszcze szczuplejsza niz przed ciażą nie siedze w domu w wywciągniętym dresie narazie prowadze takie zycie towarzyskie na ile mnie ktos odwiedzi i spedzam sylewstra z moja meisieczna córcią i męzowi i innym sie podobam niejestem zaneidbana a ty jakas dziwna jestes no ale cóz po co ci to dziecko oddaj lepiej do okna zycia i bedziesz latac po imprezach

Gość masz rację - idź szaleć
aż się dziwię, że prosto ze szpitala nie poleciałaś do pracy :)

Gość paulaxyz
Dodam, że ojcem dziecka jest Aport - 2 letni dorodny owczarek niemiecki :O

Gość nhgjh
na zachodzie to jest normalne, wymajmujesz opiekunke( ale sprawdzona) i idziesz sie bawic w sylwka masz do tego swiete prawo! to ze dziecko urodzilas nie znaczy ze masz siedziec w domu w ta wyjatkowa noc! za 9 miesiecy wyrzeczen nalezy ci sie dobra zabawa! dziecka nie zostawiasz samego ,nie sluchaj nawiedzonych kur domowych dla ktorych dziecko to jedyny priorytet w zyciu!!!!!!!!!!!

Gość JANUSZEK...............
A se idż.

Gość paulaxyz
paulaxyz Dodam, że ojcem dziecka jest Aport - 2 letni dorodny owczarek niemiecki ŻAL Nie to nie była wpadka.

Gość uiyui6767
jestes swietna mamą,nie słuchaj innych,z daleka widac jak bardzo kochasz swoje nowonarodzone dziecko,przejmujesz sie nim,opiekujesz,jestes wspaniala,należy ci sie medal!!!! A do pracy powinnas wrócic prosto z porodówki,po co czekac az miesiac?

Gość inn.
Po 1 prowokacja do dupy. Po 2. Wiadomo - opiekunka to nic złego, i czasami mozna poszaleć, ale mysle ze ja bym sie jednak przez pierwsze dni życia dziecka chciała nim nacieszyć. 10 dni po porodzie chyba jeszcze matka jest mega zafascynowana swoim dzieckiem i wolalaby byc z nim niz isc na impreze. Tak przynajmniej sobie wyobrazam.

Gość stella23
na ktorym niby zachodzi to jest normalne?

Gość hahaha po 10 dniach od porodu
to ty ledwo łazisz i NIE UWIERZE że masz siłę iść na Sylwestra :)

Gość uiyui6767
za 9 miesięcy wyrzeczen????Boze kazda za to powinna wczasy na majorce dostac,wow ale wyrzeczenia,faktycznie...

Gość paulaxyz
nhgjh dzięki:))))

Gość ecercec43
nie masz kasy i musisz isć

Gość uiyui6767
to ile twoje dziecko w koncu ma 10 dni czy miesiąc???

Gość paulaxyz
10 dni:) jest uroczy

Gość hahaha po 10 dniach od porodu
nie wiem czy ta osóbka, co napisała, że na zachodzie to norma nie narąbała się zawczasu przed Sylwestrem i przeczytała że dziecko ma 10 miesięcy czy lat a nie 10 dni:)

Gość gfgfgh
Tylko raz twoje dziecko jest noworodkiem..nigdy więcej nie będzie....a sylwester jest co roku...

Gość taie mo
ech no dałam sie nabrać na prowo. :P jasne leć na imprę. Po co w ogóle pytasz. :P

Gość paulaxyz
To nie jest żadna prowokacja, nie mam żadnych wyrzutów sumienia-zostawiam dziecko pod fachową opieką.

Gość joannnnaa
Pewnie, ze idz. A dziecko pije z butelki, czy sciagnelas pokarm? Opikunka je nakarmi noca, tak?

Gość paulaxyz
pije z butelki

Gość a ja.....
a gdzie pracujesz?

Gość uiyui6767
super mama,nie dosc ze po kilku dniach albo nawet i w szpitalu dziecko dostało w dziub butle top jeszcze mamuska ma go w dupie i idzie se na bal a co :-0 niech sie inni martwią i siedzą z czyims dzieciakiem bo autorce rola matki sie skonczyła na porodowce.

Gość dla mnie to dziwne
10 dni temu urodziłas dziecko i masz siłe biec na balety??? po drugie jak mozna zostawic tak małe dziecko z obca osobą???? niewazne jakie ma referencje - dla mnie to nie do pomyslenia. taki maluszek potrzebuje non stop bliskosci mamy ! co innego jak jest starszy. poza tym dla mnie jako matko najwazniejsze byłoby by byc z dzieckiem, beda wystarzały, dziecko moze sie wystarszyc i płakac, nie rozumiem jak matka w tym czasie moze balować. i twój argument ze matki które siedza z dziecmi sa odrazu zaniedbane i w dresach jest żenujący wręcz. chcesz wytłumaczyc swoja egoistyczna chec zabawy a prawda jest taka ze teraz jestes matka i potrzeby dziecka sa wazniejsze od twoich. nie znaczy to ze masz sie zapuścic i zaniedbac ale dziecko powinno byc najwazniejsze.

Gość uiyui6767
ja dzis tez idę na bal,ale...pierwszy odkąd urodziłam dzieci,dzis moa córka ma 6 lat a synek 3.Nie wyobrazałam sobie isc poki dzieci były małe,teraz idę świadomie,bez leku i strachu ze beda tęsknic,itp