Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arnold16

Dziwne zachowanie dziewczyny przed Sylwestrem...

Polecane posty

Gość Arnold16

Jestem ze swoją dziewczyną od 2 miesięcy. Oboje mamy 16 lat i chcieliśmy jakoś ciekawie spędzić Sylwestra. Nie mamy wspólnych znajomych. Chodzimy razem do liceum jednak nie trzymamy się z ludźmi z klasy. Ona ma jakichś znajomych ze swojego osiedla i ja tak samo. Zaproponowałem jej wyjazd do mojego kuzyna, ale ona nie podeszła do tego zbyt entuzjastycznie. Powiedziała, że będzie tam się źle czuła bo nikogo nie zna oprócz mnie itp. Wczoraj oświadczyła mi, że idzie się bawić do swoich znajomych i ma nadzieję, że ja też jakoś fajnie spędzę ten dzień. Zdziwiło mnie to i spytałem wprost, dlaczego nie pomyślała o mnie, ja też chętnie poszedłbym do tych znajomych, myślałem, że wspólnie coś planujemy. Na to ona odpisała, że znajomi zaprosili tylko ją i już nie ma więcej miejsc. Co o tym sądzicie?

Gość John_ze_stanów
powiem tak: to że ona poszła sobie gdzies, a Ty masz iśc gdzies uważam za trochę nie fair no ale w moim mniemaniu ona nie trakuje Waszego związku poważnie.

boze ... 16 lat ... dzieciaki jesteście oboje ... kto to myslał w takim wieku żeby zaczynac zobowiazania ( a skoro masz jakies ale do tego ze idzie sama to mozna zobowiązaniem nazwać ) . W takim wieku jest luźny zwiazek , a ty chciałes ja do rodziny zabierać . o maj god ;)

Gość Ciepłym moczem
Potraktuj

Gość Ciepłym moczem
Potraktuj

Gość gosc.0
16 lat? hahaha do ksiązek

Gość Arnold16
No ok nie wiem co będzie kiedyś i nie mam planów dot. ślubu, rodziny itp., ale skoro jesteśmy parą to chyba powinniśmy jednak wspólnie planować takie zabawy.

Gość nmcjvfif
Powinna pomyśleć o Tobie, ale skoro nie pomyślała, to znaczy, że nie traktuje Cię poważnie. Zerwij z nią, wyjdzie Ci to na dobre.

Gość i nka
arnoldzik, olała cię po prostu, zdzira