Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantyczka z lasu

mój facet jest romantycznym poeta, a nie prostakiem, tak jak wasi faceci

Polecane posty

Gość romantyczka z lasu

oto jeden z wierszy jaki napisał na moją cześć :classic_cool: : takiej baby ja ona nie ma nikt - oto ona! piękną, mądra, taka fajna że zazdrosci mi cała ferajna dla niej kwiaty to za mało kupiłbym dla niej ogrody semiramidy jakby sie dało ta bogini, cała moja! jak ktoś ruszy to zapierdole gnoja jestes najlepsza, moja lubo serca mego damo, mej duszy chlubo sens swój zycia w tobie odkryłem nawet browara sobie odmówiłem by ci kupić te róże oj, zatańcz dla mnie na rurze!

Gość kaszanka8888
haahaaaaaaaaahaaaaaaaahaahaaaahaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaahaaaaaaaahaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaa!

Gość buahahahhahahahaha
zajebiste:D

Gość romantyczka z lasu.
przyznac się, kto mi zaczernił nicka? za kare nie poznacie innych dzieł mego wieszcza-wybranka :-o

Gość romantyk z lasu
takiego jak ja nie ma nikt na jego widok Panny sikaja a maja na co bo ma tylko ... 20 cm w zwodzie i 14 cm w obwodzie gdy sie Panna na niego nadziewa to sika ze szczescia

Gość romantyk z lasu
na takiego jak ja .... zaden facet nie ma na takiego jak ja ... kazda panna sie nadziewa na takiego jak ja ... na sam widok kazda panna mdleje na takiego jak ja ... orgazm cie nie minie na takiego jak ja ... kulki to armatki

Gość florian z katakumb
co z tego skoro jest bezrobotny

Gość romantyk z lasu
Lilia moja, cudna niczym Atena, o twarzy pięknej jak dupa jelenia, o tyku wielkim niczym ruska huta, co parzy i charczy, a czasem wybucha.

Gość tadzio z bagien
moja słodka renata choc pryszczata i garbata jak ssie to jak odkurzacz zelmer wymiata ze potem serce sie we mnie kołata lepiej ciągnie niz jej tata co samolotem lata

Gość tadzio z bagien
ja zaś prącie mam jak armata podmywam się podczas lata jak u gladiatora u mnie klata choc pryszczata i mało kudłata

Gość romantyk z lasu
Chciałbym unieś twoja dłoń, pieszcząc ją wargami, miedzy twymi udami. Ich anielska biel poraża moje oczy, a nosem wciągam twoje włosy, wdycham z rozkoszy, przepełniony twym zapachem, jakbym wąchał przepoconą pachę.

Gość ahahahahhahahaha
haahahhahahaha płaczę!:D jhahahahaha

Gość poeteska
a moj facet jak mnie piesci to sie wam w glowach nie miesci! w srodku dnia widze gwiazdy blyszczace i migreny przestaja byc niepokojace... a jak mnie do piersi przytula to nie czuje sie jak brzydula! to nic ze ma metr siedemdziesiac dwa ze nie pracuje i ze lysawy ta milosc juz od tygodnia trwa i swiat wydaje sie mnie koslawy :o

Gość no można peknac ze smiechu
:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D

a moja Lidka to wspaniała pitka troche stara rura, troche lolitka w łózku szybka jak rozwielitka lubi gdy sztywna jest i miękka kitka pracuje na 2 zmiany w zakladzie pogrzebowym w szczecinie

Gość poeteska
mialam z nim taki przypadek ze zachowal sie jak dziadek! nagle w trakcie w tejze chwili jego penis sie przechylil... probowalam zartem slowem sprawic by znow mial na mnie ochote jednak on zapragnal loda a mnie oblala potu woda!

Gość poeteska
jeszcze wam opowiem zdarzenie niejakie ktore wydaje sie moze byle jakie... gdy swa dlona objal mojego cyca duzego to sie nagle przekonal o istnieniu stanika gabczastego!

tutaj też mnie podszywy dopadły:D

Gość romantyk z lasu
umca umca mala palka glowa krotka