Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mazaaaAAA

okropny STRES przed ludzmi

Polecane posty

Gość mazaaaAAA

bardzo sie stresuje gdy z kims rozmawiam. zauwazylam to dopiero wpracy ....a w pracy mam kontakt klientami!!!!! nawet nie wiecie jak mi jest ciezko w tej pracy..... na poczatku dnia pracy jest mi bardzo slabo pozniej to przechodzi,ale jednak mi przeszkadza... nie wiem co mam robic czy to samo przejdzie czy szukać nowej pracy...

Gość kaszanka8888
nie warto! w 2012 bdzie KONIEC SWIATAAAAAAAAAAAAAA

Gość alkohohlik
Może masz jakąś fobię społeczną?

Gość STYCIAAA
czy to samo przejdzie?? wydaje misie ze "rzucialam sie na gleboka wode" -bo ta praca zklientem .....

Gość Mam podobnie jak ty
''nie wiem co mam robic czy to samo przejdzie czy szukać nowej pracy'' W nowej pracy będzie tak samo - dlatego nie widzę sensu szukania czegoś innego. Może będzie mniej kontaktów z klientami, ale tak naprawdę w każdej pracy jest styczność z ludzmi - bardziej lub mniej. To nieuniknione. Nawet pracując na produkcji, przy taśmie ma się kontakt z ''obcymi'' ( szef, inne zmiany itp).

Gość p4355
dlatego ja założyłam swoją działalność i pracuję w domu tylko raz w tygodniu na ok. godz muszę się spotkać z hurtownikiem, a tak to luzik :) też nie lubię ludzi, wystarczy mi tylko mąż i moi rodzice