Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pewne pytanie ale prosze o

Koniec roku, mam dylemat co zrobic ze swoim zyciem.prosze o pomoc kochanii ;))))

Polecane posty

W tym roku skończe technikum i zatanawiam się co zrobić,która opcje wybrać: 1)pójsć normalnie na studia 2)wyjechać za granice(od 2 lat pisze z pewnym chłopakiem z anglii) i szukac tam szczescia Nie wiem co mam zrobic, boje sie ze jak pojde na studia to skoncze je bede przed 30 ( 25 lat) i zostane takim samym kołtunem jak moi starzy :o Nie wiem co mam zrobić. Co byście zrobili gdybyście mieli całe życie przed sobą na moim miejscu?

Gość ja bym wyjechała
za granicę.

Gość jajajaj
bym wyjechał{a za granicę

jak chcesz wyjechac to mysle ze powinnas sie oprzec na bardziej rzeczywistych realiach niz chlopak z ktorym piszesz...

Gość Luksyw
za granice!!! Sam studiuje na dobrej uczelni, ale teraz wolałbym zaryzykować i już zarabiać pieniądze.

oczywiscie, nie opieram sie na wirtualnej znajomosci :o wyjechałabym do pracy i pospotykałabym sie z nim, jezeli by nie wyszlo mozliwe ze znalazlambym kogos innego. boje sie ze mi sie nie uda i wroce do polski jako przegraniec :o

Gość jajajaj
bez ryzyka nie ma nic jesteś młoda, dasz radę

Gość foto do oceny
zabij sie kurwo

Gość cukiereczek767
Nawet jeśli Ci się nie uda,to na pewno zobaczysz coś nowego,poznasz kogoś nowego przeżyjesz coś nowego i tak czy inaczej będziesz wygrana.Ja na Twoim miejscu nie zastanawiałabym się 5 minut;)

mysle zeby na poczatek wyjechac przez firme jako au-pair. na roczny pobyt. wiadomo przez ten rok bym nie zarabiala prawie wcale,tylko jakies tam kieszonkowe. ale opanolabym bardzo dobrze jezyk i moze ta rodzina skoro spedzilabym u niej rok pomoglaby mi znalesc jakas prace i mieszkanie. myślicie, że to dobre rozwiazanie?

mysle ze dobre. nie ma co jechac w ciemno. znajdz tylko dobra firme, ktora wszystko za ciebie zalatwi :) i coz... zycze powodzenia :)

Gość cukiereczek767
Zawsze to jakiś start.Jak dobrze opanujesz język to reszta pójdzie jak po maśle;)

dziekuje wam bardzo :) Moja rodzina jest przeciwa,twierdzi, ze przegraz zycie. Oni oczywiscie twierdza, ze sa super zaradni,itp ale ja nie chce tak zyc :o

Gość ptasiek nastroszony
może3sz jeszcze się zglosić na eksperymenty medyczne i na przeszczepy

Kochani,który kraj byście wybrali :) 1)Wielka Brtyania 2)Irlandia 3)Francja 4)Holandia 5)włochy 6)Hiszpania 7)belgia 8)szwajcaria :D

1) Nigdy mi sie nie podobala... jest szara i nijaka a ludzie raczej nie szczegolnie wylewni 2) Ludzie wylewni, za wszystko przepraszaja, usmiechaja sie ale z praca kokosow nie ma... zreszta jak nigdzie 3) Nie lubie francuskiego... trudny 4) Holandia to przepiekny kraj i mili ludzie 4) i5) ciepluchno :) a o reszcie wiele nie wiem