Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Henio.

Jakie macie fajerwerki na Sylwka ?

Polecane posty

Gość Henio.

Ja mam petardy i takie średnie rakiety .

Gość Ya robot2012
To będzie niespodzianka.Myśle,że sporo będzie o tym w prasie:classic_cool:

Gość Józio Dyzio
Ja tradycyjnie kupuje tzw ruskie "wyrwiłapki".Do już drugi Sylwester w Tym tonie:classic_cool:Ah ten "boooom!!!!" ta wszechogarniająca na całe miasto łuna:classic_cool:Tylko wiecie.Z uwagi na to że już użyłem tego dwa razy to w tym roku nie mam czymś odpalić:classic_cool:

Gość Prawa-Tywa[nl]
Jak się bawić to się bawić.Ja tegorocznego Sylwestra spedzę u Mastera111 w jego rodzinnej miejscowości.Trochę denerwuje mnie fakt że On zaprosił do trójkąta te melepete Carrie ale cóż.Otóż mamy już kupione specjalnie rakietki jakie wraz z północna uroczyście Master zatknie na w tyłki i odpali je na cześć nadchodzącego nowego roku i odchodzącej naszej prezydencji. Nowy rok więc będziemy z Carrie u Mastera witać do góry nogami z rakietką w pupie:classic_cool:👄

Gość vivant bon
Poważnie tam nie można strzelać??

Gość Zbigniev diploma
Podbijam.Piszcie kochani jakie to fajerwerki i gdzie będziecie se wsadzać?:classic_cool:

Gość Darek...
Rzymskie ognie mam :)

Gość PARAPO30
Mamy propozycję dla Pana, chętnie po 30+. jestesmy parą trzydziestokilkulatków z Trójmiasta. jestesmy zadbani, atrakcyjni, wydepilowani - seksowni Ona naprawdę megaseksowna. Chcielibyśmy, aby Pani - moja partnerka, grała rolę ŻONY Pana. Czyli: Pani byłaby Hotwife, Pan - jej mężem, ja zaś kochankiem. Pan mógłby pisać scenariusze spotkań swojej żony; z jej kochankiem a potem oglądać fotki i filmiki z tych spotkań. Pan byłby rogaczony tak, jak chce. Pani mogłaby ubierać bieliznę i seksi stroje przysłane jej przez Pana i tak ubrana dradzać go ze swym kochankiem;. mozliwe różne miejsca i scenariusze. Jeśli Pan okazałby się na poziomie, możliwe byłoby spotkanie, spotkania (sauna, plener...) gdzie Pan mógłby osobiście robic fotki i filmiki oraz być może czynnie uczestniczyc w spotkaniu...w sumie myślimy o dłuższej relacji z Panem +30 - zadbanym i wysportowanym długodystansowcem. Tutaj zdjęcia żonki : http://www.wp3.pl/mojazona/

Gość A22A
ja jestem w poj**anej Irlandii Polnocnej atutaj wymyslili, ze trzeba miec LICENCJE na fajerwerki i nie moglismy kupic. W przyszlym roku wyjezdzam z tego chorego kraju.. A czego tu zazdrościć??Tego że Ci pijana gowniażeria będzie strzelać rakietami po oknach domu albo wsadzać w zamki od drzwi petardy????

Gość Sex Generau
PARAPO30 jak miło:)Trójkacik:) To kiedy:)?

Gość A22A
Mam juz dosc i z tego chorego kraju,wyjezdzam do Koreańskiej Replubliki Ludowo Demokratycznej. I tam wielkiego wodza Kim Dzong Una poproszę o azyl polityczny w tym pięknym kraju. I będe żył tam jak normalny człowiek :)

Gość Decentrall
Wg mnie ten przepis w Irlandii jest w pewnym sensie dobry.On pozwala na utrzymanie pewnych standardow bezpieczeństwa przy takich okazja jak noworoczne. Umożliwia np skupienie się władz na organizowanej przez siebie oprawie ze sztucznych ogni. Na pokazach. A tak to jak wszyscy napieprzaja to oszaleć idzie i jeszcze Ci pod nogi petardy rzucają

Gość A22A
Jasne.Gowniażerię to wielce dotyka jak ktoś chce w imię porządku publicznego i powszechnego spokoju poskromić jej tępe i choyowe zapędy do robienia wiochy i rozpierdolu wszędzie gdzie się da!

Gość Reagan On his own
Balistyczne dalekiego zasięgu.:classic_cool: Ziemia-Ziemia lub Ziemia-Powietrze.

Gość Kllark Spider
Ja se wulkan w piaskownicy usype i saletrą zapełnię.Jak odpale to będzie drugi Wezuwiusz:classic_cool:

Gość PijaQ
Ja będę strzelał korkami z butelki od szampana:classic_cool:

Gość Iraniec Pogromca Starocwanych
cruise missiles z glowica jadrowa 100 kt z burza ogniowa nad tel avivem.

Gość Foxy Lady Desire
Z palca:classic_cool:

Gość Nocna Zmiana
Ja se strzele dwa browary i do łóżka:classic_cool:

Gość warkot
moja dupencja odpali mi rakiete na mokro. oby tylko nie nastapil przdwczesny zaplon.

Gość Poeta w Szalu
Nie używam fajerwerków ale chętnie będę nagrywać niebo nimy ubogaconej tej nocy zimowej:classic_cool:

Gość Rocketier
Petardy:classic_cool:

Gość Petarded
Tylko rakiety:classic_cool:

Gość Johnny Lajtt
Warkot-to masz fajnie. Ja mam pół litra i se strzele:classic_cool:

Gość Strzelcie mi loda
:classic_cool::classic_cool:

Gość ----------------------
----------------- Strzelisz komuś przed wyjściem na bal i Ci starczy.Będziesz ludzi męczył.Sam się pomęcz:classic_cool:

Gość Jakie tam macie
rakietki?Czy "średnie"oznacza zasięg czy też moc przy rozładowaniu i moc rozbłyzku?

Gość Avekumła
Wydaje mi się że liczy się i jedno i drugie w zakresie tego określenia.:classic_cool::classic_cool:

Gość Moc rozbłysku
i wytrysku z rakietki?

Gość Exit Session
Życzę wszystkim udanego i bezpiecznego sylwestra no i "Dosiego"Roku