Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka201109

co zrobić by wrócił do mnie chłopak?

Polecane posty

Gość malwinka201109

Witajcie szukam pomocy co mam zrobić by ojciec mego dziecka do nas wrócił? Zostawił mnie miesiącr przed porodem nie podając przyczyny powiedział tylko że to jego winna i wrócił do bylej! Niechcial wogóle ze mną rozmawiać dopiero zaczęliśmy rozmawiać gdy powiedziałam mu że urodziłam wpisujemy się prawie codziennie próbowałam z nim gadać czemu mnie zostawił powiedział tylko tyle że większość winny ponosze ja! Czy to przez to że zabranialam mu chodzic do kolegów bo przebywał z nimi więcej niż ze mną ja chciałam zrobić mu na złość więc zdazylo mi się parę razy nie ugotowac obiadu i posprzątać mieszkanie dwójka moich dzieci z poprzedniego związku też mu grała na nerwach starszy. Syn mieszka teraz u swego ojca a ja sama wychowuję dwójkę dzieci. Ojciec dziecka który zostawił mnie teraz przed porodem zdążyło się z cztery razy że mnie przytulil pocałował w usta i wraca do tamtej czy on coś do mnie czuje mimo tego że nas zostawił? Mam do niego żal że siedzi z tamtą kur... I niszczy jej dziecko a do małej przychodzi tylko na parę minut . On dobrze wie że go nadal bardzo kocham tylko co ja mam zrobić by wrócił do mnie i swego dziecka a nie siedział z tamtą i niszczył jej dziecko bardzo proszę was o pomoc

Gość Poszukiwacz_18
Sory ale on jest jakiś dziwny ;/ Kurde jak ja bym miał być ojcem to bym oszalał ze szczęścia i ostatnią rzeczą jaką bym wtedy zrobił to odejście :( przecież to wręcz nie ludzkie !!! Ja nie rozumiej jak można tak kobietę zostawić ??? Eh co za ludzie !!!

Gość Poszukiwacz_18
Ale czy ty chcesz na serio żeby wrócił ? On jak raz taki numer zrobił to potm może znowu i znowu... to nie jest fajne, ale kurde jak on wróci i powiedzmy za 7 lat znowu będzie chciał do jakiejś dziwki polecieć ???

Gość malwinka201109
Ale my codziennie się widzimy bo łączy nas córka i boli mnie to że on przychodzi robi praktycznie mi nadzieję i wraca do tamtej jakby nic

Gość malwinka201109
Tak mała ma trzy tygodnie ale nie powiem że przez ten czas mu nie powiedziałam że go kocham bo mówiłam mu to z trzy razy. I mam wrażenie że on to wykorzystuje na swój sposób a w dodatku tamtą wczoraj. Napisała mi sms bujaj się szmato i tak dalej

no wlasnie, nie daj sie szmacic, pokaz ze masz godnosc, jezeli jestes cos w stanie zmienic to napewno nie narzucaniem sie.. jezeli to nic nie pomoze to dajsobie spokoj bo pewnie nie jest tego wart..

Gość malwinka201109
Ale żebym ja garbata albo niemiala zębów z przodu tak jak ona ale tak nie jest zapraszam byś zobaczyła mnie na nk wpisz w wyszukiwarkę weronika dziekan i powiedz że coś ze mną może faktycznie jest coś nie tak

Gość gość
Co zrobić? Ja wyczerpując wszystkie normalne sposoby postanowiłam zamówić urok miłosny scalający naszą miłość. I teraz Go mam na własność:) powrócił i świata poza mną nie widzi.

Gość gość
A gdzie zamawiałaś ten urok??

Gość gość
Byłam kiedyś w dość podobnej sytuacji. Zostawił mnie chłopak, odszedł do innej nie tłumaczac zbyt wiele. I co zrobiłam? Będąc w depresji zamówiłam na niego urok miłosny (na http://urokmilosny24.pl z tego co pamiętam). Facet wrócił do mnie na kolanach błagając o przebaczenie. I jestesmy razem do teraz. Z tym, że ja już nie traktuje Go tak dobrze jak wcześniej, a on stara się duzo bardziej.