Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Violetta_

MIŁOŚĆ DO ARABA

Polecane posty

Mam koleżankę, która zakochała się przez facebooka w jakimś arabie. On w niej niby też. Ich "romans" trwa juz ponad rok. Codziennie gadają na skypie. Ona nawet gołymi cyckami mu swieci do kamerki.. Myslicie, ze coś z tego moze być ? Mają sie spotkać dopiero za 2 lata

Gość no to niech cię martwi a nas
to nie obchodzi. ja nie mam pracy i mnie to martwi.

Właśnie ten arab też chce przylecieć do niej w tym roku. Takie ma plany. Podobno pewne jest to, ze za 2 lata sie spotkają..

Gość ta od SYLWESTRA
hehe, ja z arabami tez rozmawiam i wielu chce do mnie przyjechac juz po pierwszej rozmowie!!! i golymi cyckami nie swiece, hehe.... Ta kolezanka nie lepiej uwaza, fakt oni potrafia byc naprawde mili ale ja im nie ufam. zreszta jaka ją przyszlosc czeka, ja do Saudi Arabskiej na pewno nie chcialabym pojechac i tam spedzic reszte swojego zycia. Chyba ze ten jej arab zamierza osiedlic sie w Polace albo innym w miare normalnym kraju.

Też rozmawiałam jakiś czas z tymi arabami. Po jednej rozmowie już mi jeden miłość wyznał.. Ten jej arab chce, by ona przyleciała do niego i zamieszkała razem z nim

Ja uważam, że związek z arabem to głupota oni ( choć nie wszyscy) są zaborczy itd . ja wam powiem ze potem się okazuje, że kobiety są gnębione i męczone psychicznie i fizycznie ,.. To są inne kultury, religię wg światy ,..

On już na odległość stara sie ją kontrolować. Ma określona godzine, o której może wrócić do domu. Zakazał jej też ubierać krótkie spodenki latem, bluzki z dekoltem, obcisłe ciuchy..

Gość ta od SYLWESTRA
hehe...jednego araba wyprowadzilam z rownowagi podczas tych moich kontaktow wirtualnych, wtedy zobaczylam jaki naprawde ma charakterek, byl chyba mna bardzo zainteresowany a ja rozmawialam z nim ale jednoczesnie nie traktowalam go powaznie. Bylam zaskoczona jego zachowaniem, oni ukrywają swoje wady. Większosc z nich szuka sobie ukrainek rosjanek i polek na seks, oczywiscie nie mowia o tym w prost ale przypuszczam, ze to jest ich celem. Wiem, ze mają po kilkanascie kontaktow jednoczesnie. Odnośnie tej kolezanki to jeszcze zalezy skad ten arab jest dokladnie, bo w wiekszosci krajow arabskich mezczyzni moga kontaktowac sie z kobietami poza Arabią Saudyjską tam jest to karalne! - dlatego tez saudyjczycy wyjątkowo są chetni na takie kontakty z cudzoziemkami!

Gość ta od SYLWESTRA
hmm...a odnośnie tego wyznawania miłości arabowie stali sie w tej kwestii juz bardziej powsciągliwi, moze kiedys tak bylo teraz wiedzą, ze zadna normalna kobieta nie uwerzy ze po jednej rozmowie on ją kocha. Sama tego doświadczylam, arab z ktorym rozmawialam, sprawdzal moje reakcje, podczas pierwszej rozmowy: powiedział, ze mnie kocha i jednocześnie bacznie obserwował moje zachowanie, kiedy zobaczyl ze nie traktuje tego wyznania powaznie, zaczal sie poprawiac, ze zle sie wyslowil, ze chcial powiedziec, ze mnie lubi...hehe...Tacy są wlasnie arabowie!!! Ale jeśli ktos potrzebuje dowartościowania, to polecam rozmowy z nimi, milo jest posluchac, ze jesteś piękna, słodka, ładna, ze swiecisz jaśniej jak księzyc.....itp.

Ona jest przeciętna, tu w Polsce raczej nie ma powodzenia. Jej arab pisze jej, jaka to jest sliczna, piękna, słodka itp itd.. Przez te jego komplementy zrobiła sie strasznie nadęta i zarozumiała..

Gość blackfield
Te brudasy kazdej pisza takie glupoty i co chwile sie w kims zakochuja maja to we krwi jak mozna ufac tym smieciom to trzeba miec gowna w mozgu

Gość a co nas to obchodzi viola
zazdrtościsz jej? niech sobie sama za siebie odpowiada.