Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyborowa limonkowa i fajki

ile samotnych nieszcześliwych ludzi na kafe w ten dzień

Polecane posty

to smutne :(

Gość 555554
WYPIERRDALAJ 🖐️

Gość Adonis-88
Ja siedzę sam

chętnie wypierrdolę tylko nie mam z kim i nie mam gdzie :)

Gość cześć ;p
cześć

Gość Martyna z Katowicc
Wbrew pozorom bycie samemu nie jest takie złe... Ja zawsze byłam sama, ostatnio więcej między ludzmi, i juz samopoczucie spadło, sto nowych problemów i frustracji, mam ochote się zaszyc W Bieszczadach zeby nie widziec tego całego ludzkiego gówna, bo czasem nie idzie inaczej tego nazwac... :(

może za rok coś się zmieni, chociaż złudne nadzieje :) no i nie trzeba zaraz z taka agresją startować 🖐️

Gość niechcelife
A założycielka tematu- to pewnie szczęsliwa miss swiata czyż nie? Więc moje pytanie- cóż tu robisz?

Gość bonjourrrrr*
dLACZEGO ZAKŁADASZ, ZE WSZYSCY SIEDZACY DZISIAJ NA KAFE SĄ NIESZCZĘSLIWI???? Ja akurat czuję się wspaniale!!! Mieliśmy isc dzis do szwagra na zabawę, ale zrezygnowaliśmy ;-) Wolimy posiedzieć sobie razem w domu. teraz czekam na meża, zaraz załaczymy sobie film, zjemy pyszna sałatkę, ciasto, wypijemy winko i pojdziemy spac :-P Dzis czuję sie fantastycznie i takiego samopoczucia życze Wam wszystkim!!!

Gość Martyna z Katowicc
dLACZEGO ZAKŁADASZ, ZE WSZYSCY SIEDZACY DZISIAJ NA KAFE SĄ NIESZCZĘSLIWI???? Dokładnie... Wszędzie jeden wielki lans. Kazdy musi isc na zabawę, robic mine dobra do złej gry i bawic się do upadłego chocby nie miał nawet na to zadnej ochoty... :(

ludzie zbastujcie trochę. poprostu widze niektóre tematy nie uważam sie za miss świata, jestem samotna i tez tu siedze po co ta agresja :O

Gość mała bojlera
Ja jestem sama w domu. Smutna. Samotna. Może nieszczęśliwa to za dużo powiedziane, ale na pewno nie zadowolona.

Gość Martyna z Katowicc
Ja tez siedze w domu, i jakby mi ktos kazał isc na imprezę to bym się załamała. Pogramy wspólnie z Monopola, zjemy ciasto, jakies wino, pózniej pewnie filmy do rana. I jest super.

Gość mała bojlera
Jak ktoś pisze w liczbie mnogiej "obejrzymy wypijemy" to nie jest nieszczęśliwy. Nie chodzi o to by w ten dzień wyjść z domu ale by mieć co robić. Nie chodzi o to gdzie, ale z kim... A ja sama... .....

Gość modwlka
Hej. Jestem początkujaca modelką i ostatnio miałam moją pierwszą półnagą sesje zdjęciowa.. Chciałabym aby ktoś obiektywnym okiem spojrzał na te zdjęcia i powiedział czy mam szanse zaistnieć w świecie modelingu i showbiznesu. Bardzo mi na tym zależy a tutaj jest cała galeria zdjęć : http://www.wp3.pl/sesjanago/

Gość Sama, sama i jeszcze raz sama
bo nikt mnie nie chce. Nie potrafię zaoferować ludziom tego na czym im zależy.

Anka_21 tak jest, właśnie zapomnieli o seksie wspomnieć na nowy rok, bo widocznie niektórzy pisząc o tym seksie w Sylwestra, piszą jakby to robili tylko raz w roku na Sylwestra hehe ;) pozdrawiam

Gość megalaska
etam ......zaraz nieszczesliwi, bez przesady

praca lekka i zarazem nudna... ale ważne że praca. ja akurat przy meblach... na 3 zmiany

Lekka tyle ze tylko nocki no i nie ma już chyba niższego statusu społecznego jak portier/ochroniarz :) Przy meblach to chociaż jakaś praca twórcza.