Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałosna ale nikt nie wie

przebiję Was wszystkich swoją żałosnością

Polecane posty

1. Zawiesiłam koc na oknie, żeby kompletnie nie było widać światła. Zrobiłam to wczoraj na próbę wieczorem i wyszłam sprawdzić czy jest ciemno. Jest. 2. Na gg ustawiłam opis "sylwestrowe szaleństwo!!!! :) ", po czym wyłączyłam się (mogłam zrobić się Niewidoczna, ale wiem że to można poznać przez jakiś program). 3. Specjalnie ściągnęłam plik dźwiękowy z nagranymi głosami jakby w jakiejś restauracji, do tego włączyłam muzykę i zadzwoniłam do paru znajomych i rodziny złożyć życzenia, przekrzykując włączoną w tle muzykę i głosy, mając roześmiany głos 4. Siedzę zupełnie cicho, piję alkohol, a o północy nawet nie wyjdę na balkon, bo sąsiedzi mnie zobaczą, a przecież mają myśleć że mnie nie ma. Najwyżej przez okno w drugim, ciemnym pokoju pooglądam fajerwerki Niestety, fakt, że spędzasz gdzieś Sylwestra jest miarą tego, że jesteś fajny, dostosowany społecznie i lubiany. Musiałam więc tak kłamać.

Gość jak zawsze gotowy
popracuj jeszcze nad prowo:classic_cool:

Gość bonjourrrrr*
Nieźle :-D Ja kiedys też puscilam bajeczke, ze na sylwka bylam. Wieczorem wpadla przyjacilka, ale kazalam rodzinie powiedziec, ze sie kapie przed impreza. (Kolezanka chciala pewnie u mnie w ten wieczor posiedziec, ale ja nie chcialam, by inna sie dowiedziala, ze ja bez planow bylam :-) ) W Nowy Rok ta sama kumpela odwiedziła mnie ze swoja siora i chłopakiem i musiałam grubo wymyslac calego tego sylwka i pilnowac, by sie na klamstwie nie przejechac... :-D bylam wtedy mloda i głupia :-P Wyrosniesz z tego... Tak a propos - ile masz lat??????????////

wyrosnę? wątpię. mam 27 lat

Gość bonjourrrrr*
No ja miałam 21 :-D

Gość prawda true
przynajmniej masz jakieś poczucie humoru w stosunku do siebie samej skoro robisz takie rzeczy :D też mam tyle lat :D

Chyba się za bardzo opinią ludzi przejmujesz. Ja to zlewam. Siedzę w domu, bo jutro na rano do pracy i bardzo dobrze, nie lubię głośnych zabaw. Miej siłę być sobą!

Gość Roberto...........
mogłabyś jeszcze nagrać jakieś jęki i iudawać że się ruchasz z kimś z imprezy sylwestrowej po powrocie do domu

Gość feeddgeg
hahaha, dobre :D

Rozmawiałam rano już z kilkoma osobami i opowiadałam na jakim zajebistym Sylwku byłam :O

Gość ja odpisuje
że jeszcze nie wróciłem z sylwka :p

Gość palacz marihuany 00
A ja jestem niefajny, niedostosowany spolecznie i niepopularny. Specjalnie nigdzie mi sie nie chcialo isc, wolałem se przed kompem jarać zioło :D

Gość *Ariadna*
Niestety, fakt, że spędzasz gdzieś Sylwestra jest miarą tego, że jesteś fajny, dostosowany społecznie i lubiany. Musiałam więc tak kłamać. :D, :D Z prawdziwą przyjemnoscią pojechałam wieczorem złozyc noworoczne zyczenia moim bliskim i wyłgałam sie co najmniej od 3 zaproszeń po to aby ten wieczór spedzić na miłym relaksie przy ksiazce, herbatce z rumem i drgającym płomyku swiecy. Nie czyje się z tego powodu ani niefajna, ani niedostosowana społecznie, a zaproszenia jakie odrzuciłam swiadczą o tym,że jest parę osób ( z tych urządzajacych sylwestrowe szaleństwa) któtre mnie lubia :D

Gość czy wiecie o tym
mogłabyś jeszcze nagrać jakieś jęki i iudawać że się ruchasz z kimś z imprezy sylwestrowej po powrocie do domu efekty specjalne :D

Gość grtrttr
dobreee