Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToBylSen

Prosze,niech mnie ktos rozsmieszy..

Polecane posty

Gość asfsbfsljdkbsdf
Gowno mnie obchodza twoje smuty. Wez wypier*alaj

Gość a tam cicho byc
u mnie wpywa na ktoras reke, bo mi lewe palce wyprzedzaja prawe palce ooo! tym razem sie udalo napisac bezblednie... ...nawet jak by dzipies pokazal to ja sie za kolko od pol butelki nie nadaje, wiec dupa zbita ...dobrze ze internet mozna ppo % obslugiwac

Gość luusia putz
Tak wczesniej ,a towarzystwo ,juz tak wciete , ze jakies niezrozumiale pierdoly pisze !

Gość ToBylSen
Ok. Wy macie Mnie gdzies ja was .. I co z tego? Mi to juz wszystko jedno..krwawie cicho zyjac..i wiem ze nigdy nie bede taka jak kiedys otwarta,wesola..za duzo krzywd...koniec.to chyba ostatni sylwester

Gość obejrzyjcie sobie
ja obejrzałam i omało co się nie posiłakałm ze śmiechu. to jeset najlepsze. gdybym miała czas to obejrzałabym jeszcze raz, ale już nie mam tego czasu http://youtu.be/5EZqPvatwOY obejrzyjcie sobie jeszcze inne częsci/odcinki w poniedziałek będzie w tv4 o 21 w końcu coś normalengo a nie byle co pozdrawiam fanka kabaretów

Gość luusia putz
Dziura , wszyscy to ogladaja i co lepiej wam , u mnie dalej hoooojowo !

luśksa... wez się w dwie garści pozbieraj!!! i na złość sobie samej nie napieraj... załącz muzyczkę głośniej..zaraz Ci się zrobi radośniej... ja Taxi 4 oglądam..i w tej prędkości plątam.. a jednak smutki schowałam..będę je miała znów rok kolejny od rana;)

Gość ToBylSen
Nie wychodze z domu juz prawie dwa miesiace,malo jem pije ..chce sie wykonczyc, ten swat jest zly.

Gość luusia putz
Muzyczke to mi malz z kompa puszcza od 4 godzin te sama 4 takty , az sie ....chce , doleje sobie szampuska , to moze mi sie lepiej zrobi , albo mu kompa oknem wywale :)

Gość luusia putz
Tobyl sen , to trzeba wcale nie jejsc , pyrz malo jejsc tylko sie ladnej figury nabiera :)

dziś nie polecam jedzenia...bo tylko wizyta wc wtedy dłużej potrwa.... zatem................................................................................ napijmy się....muzyczka na full....i dawać do tańcowania............juz...!;)

Gość ToBylSen
Ano tak..