Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodooopy

Hej,kolejny rok sama,bez przyjaciol w sylwestra,pogada ktos?

Polecane posty

Gość dodooopy

czuje ze zaraz popadne w depresje 😭 nie mam z kim imprezowac,nikt mnie nie zaprosil (nigdy w zyciu) wszyscy maja mnie w doopie. Smutno mi, kolejny rok mi smutno w nowy rok :( Pogada ktos? jest ktos w poodbnej sytuacji co ja?

Gość dodooopy
jestem fajna cipeczka nie rozumiem czemu nikt mnie nie chce

Gość mała bojlera
Witaj w klubie samotników sylwestrowych. Ile masz lat?

Gość powodzenia ludziska
Przestan sie nad soba uzalac! Zacznij robic cos ze soba zeby w przyszlym roku nie siedziec na kafe!

Gość dodooopy
17 lat Ciesze sie, ze nie jestem tu sama :)

Gość beznadziejnafdsfdsafds
to tak jak ja.

Gość :O:O:O:O:O:O:O:O
ja juz 3 rok z kafe i dobrze mi tak

Gość ja tak mam od prawie 32 lat
czyi cale zycie...

Gość jamam podobnie ale
chyba gorzej,b mam znajomych na co dzień,ale jakich ich naprawdę potrzebuję to mają mnie gdzieś,zawsze jest ktoś ważniejszy.Tak samo mam z rodziną

Gość dodooopy
a gdybys Ty wiedzial jak ja sie staralam! Na sile poznawalam nowych ludzi,ale po jakims czasie stwierdzilam,ze to bez sensu, takie na sile narzucanie sie, niech komus w koncu na mnie zalezy! :(

w sumie to ja mam 2 przyjaciolki, ale jedna wolala spedzic ten czas z kim innym,druga to samo :(

Gość tochybamojostatnirokkk
a ja mam 16lat. Sylwester spędzam z komputerem jestem na dnie. przegrałam życie.

jamam podobnie ale - to tak jak ja. Jak coś trzeba, to nagle 20 osób mam dookoła siebie. A ja przyszedł czas sylwestra, to znajomi zabrali się i pojechali w góry, a ja zostałam sama jak palec.

Ja też sama, jest impreza w domu ale nie obejmuje mnie żadna kategoria wiekowa :/ Tzn. albo będę słuchała przy barszczyku Spice Girls i Modern Talking z moimi rodzicami, albo się wepchnę na piżama party do 11-sto letniej siostry, albo pobawię się lalkami z trzyletnią. Kolejny sylwester spędzam pracując -_-

Ja z Małopolski :D:D Dziewczyny .. jest wiele innych dni które mogą okazać się extra imprezami ... sylwester to nic .. tylko pożegnanie roku ... nie załamujcie się ..

Gość kobieta przed 30stka...
ja po rozwodzie z debilem którego rozgryzłam 3 lata po ślubie ,zrezygnowałam na pewien czas z imprez,sylwestrów i nie nawidze nachalnych jeb............ów ,ale to sie przedłuża i już trwa 6 lat z chkiem,wiec musze sie zmienić nie wszyscy są podli,piacy co chowają butelki z wódką pod łóżkiem lub w koszu z brudną bielizną i damcy bokserzy,

Gość kathyyyy
ja mam 16 lat, całe życie mój sylwester wyglądał inaczej :O zawsze z przyjaciólmi lub 'chociaż rodziną ... JEstem dosyć "imprezowa" , często chodzę do klubów na domówki ... dziś siedzę sama, z psem . Rodzice nawet poszli do znajomych . A ja siedzę i staram się uspokoić psa , który panikuje nawet na pojedyńcze fajerwerki . nie matrw się , nie jesteś sama :) Nie ma co się smucić. Na początku czułam się kiepsko . Teraz wziełam szampana, obejrzałam ulubiony film i jest ok:) Trzeba liczyć , że sylwester 2012 będzie lepszy:D

Dziewczyny, WY jesteście w większości takie młodziutkie, jeszcze się ubawicie w sylwestra jak będziecie starsze. A co ja, stara krowa, mam powiedzieć? Całe życie w domu, zawsze sama. Jak 80 babcia.