Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dodooopy

Hej,kolejny rok sama,bez przyjaciol w sylwestra,pogada ktos?

Polecane posty

Go艣膰 dodooopy

czuje ze zaraz popadne w depresje 馃槶 nie mam z kim imprezowac,nikt mnie nie zaprosil (nigdy w zyciu) wszyscy maja mnie w doopie. Smutno mi, kolejny rok mi smutno w nowy rok :( Pogada ktos? jest ktos w poodbnej sytuacji co ja?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dodooopy
jestem fajna cipeczka nie rozumiem czemu nikt mnie nie chce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a bojlera
Witaj w klubie samotnik贸w sylwestrowych. Ile masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dodooopy
14

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powodzenia ludziska
Przestan sie nad soba uzalac! Zacznij robic cos ze soba zeby w przyszlym roku nie siedziec na kafe!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dodooopy
17 lat Ciesze sie, ze nie jestem tu sama :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beznadziejnafdsfdsafds
to tak jak ja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 :O:O:O:O:O:O:O:O
ja juz 3 rok z kafe i dobrze mi tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tak mam od prawie 32 lat
czyi cale zycie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jamam podobnie ale
chyba gorzej,b mam znajomych na co dzie艅,ale jakich ich naprawd臋 potrzebuj臋 to maj膮 mnie gdzie艣,zawsze jest kto艣 wa偶niejszy.Tak samo mam z rodzin膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dodooopy
a gdybys Ty wiedzial jak ja sie staralam! Na sile poznawalam nowych ludzi,ale po jakims czasie stwierdzilam,ze to bez sensu, takie na sile narzucanie sie, niech komus w koncu na mnie zalezy! :(

Udost臋pnij ten post

w sumie to ja mam 2 przyjaciolki, ale jedna wolala spedzic ten czas z kim innym,druga to samo :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tochybamojostatnirokkk
a ja mam 16lat. Sylwester sp臋dzam z komputerem jestem na dnie. przegra艂am 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

jamam podobnie ale - to tak jak ja. Jak co艣 trzeba, to nagle 20 os贸b mam dooko艂a siebie. A ja przyszed艂 czas sylwestra, to znajomi zabrali si臋 i pojechali w g贸ry, a ja zosta艂am sama jak palec.

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 sama, jest impreza w domu ale nie obejmuje mnie 偶adna kategoria wiekowa :/ Tzn. albo b臋d臋 s艂ucha艂a przy barszczyku Spice Girls i Modern Talking z moimi rodzicami, albo si臋 wepchn臋 na pi偶ama party do 11-sto letniej siostry, albo pobawi臋 si臋 lalkami z trzyletni膮. Kolejny sylwester sp臋dzam pracuj膮c -_-

Udost臋pnij ten post

Ja z Ma艂opolski :D:D Dziewczyny .. jest wiele innych dni kt贸re mog膮 okaza膰 si臋 extra imprezami ... sylwester to nic .. tylko po偶egnanie roku ... nie za艂amujcie si臋 ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieta przed 30stka...
ja po rozwodzie z debilem kt贸rego rozgryz艂am 3 lata po 艣lubie ,zrezygnowa艂am na pewien czas z imprez,sylwestr贸w i nie nawidze nachalnych jeb............贸w ,ale to sie przed艂u偶a i ju偶 trwa 6 lat z chkiem,wiec musze sie zmieni膰 nie wszyscy s膮 podli,piacy co chowaj膮 butelki z w贸dk膮 pod 艂贸偶kiem lub w koszu z brudn膮 bielizn膮 i damcy bokserzy,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kathyyyy
ja mam 16 lat, ca艂e 偶ycie m贸j sylwester wygl膮da艂 inaczej :O zawsze z przyjaci贸lmi lub 'chocia偶 rodzin膮 ... JEstem dosy膰 "imprezowa" , cz臋sto chodz臋 do klub贸w na dom贸wki ... dzi艣 siedz臋 sama, z psem . Rodzice nawet poszli do znajomych . A ja siedz臋 i staram si臋 uspokoi膰 psa , kt贸ry panikuje nawet na pojedy艅cze fajerwerki . nie matrw si臋 , nie jeste艣 sama :) Nie ma co si臋 smuci膰. Na pocz膮tku czu艂am si臋 kiepsko . Teraz wzie艂am szampana, obejrza艂am ulubiony film i jest ok:) Trzeba liczy膰 , 偶e sylwester 2012 b臋dzie lepszy:D

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny, WY jeste艣cie w wi臋kszo艣ci takie m艂odziutkie, jeszcze si臋 ubawicie w sylwestra jak b臋dziecie starsze. A co ja, stara krowa, mam powiedzie膰? Ca艂e 偶ycie w domu, zawsze sama. Jak 80 babcia.

Udost臋pnij ten post