Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość <>ja ja ja

Muszę wam coś kochani powiedziec. Poradźcie mi

Polecane posty

Gość <>ja ja ja

To jest bardzo ważne. Jeszcze godzina i eksploduję! Chcę zacząć sie w końcu myć. Bo się nie myłam od tygodnia chyba. Włosy przetłuszczone, majtek nie zmieniałam wcale. Nogi brudne, śmierdzę. a fuj z takim życiem. Od godziny 23:00 zacznę się myć i słowo daję, że się umyję. Chcę się dowiedzieć jak mam się myć. Mam w domu prysznic. Jakichś wskazówek potrzebuję, bo inaczej polegnę!

Gość <>ja ja ja
Proszę was, pomóżcie mi. POMOCY!

Gość <>ja ja ja
ludzie kochani, przecież ja tez muszę jakoś żyć, nie bądźcie tacy i zlitujcie się nade mną !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość <>ja ja ja
Dlaczego nikt mi nie chce pomóc! Dlaczego?

Gość <>ja ja ja
Nie, nie będę sie myć teraz. Dopiero jak wstanę, a muszę wcześniej wstać bo na 10 do kościoła idę, a przedtem muszę posprzątać! a później artykuł napisać i zrobic notatki z 3 przdmiotów i napisać kolejny artykuł. muszę zdążyć z tym wszystkim. aha i jeszcze muszę zacząć żyć. takze od godziny 6 będe miałą co robić. oby mi sie udało wstać, bo mam z tym problem ostatnio. najwyżej czegoś nie zrobię, ale wolałabym wszystko zrobić! kocham was! moi kochani! do jutra tylko włosy sobie dzisiaj umyję

Gość <>ja ja ja
Niestety nie udało mi się dzisiaj. Wszystko mi się popierdoliło. Od jutra :O

Gość <>ja ja ja
Jutro mam bardzo duzo rzaczy do zrobiena. Oby tylko udało misię wcześnie wstać, bo jak nie to będzie lipa wielka. Ja muszę, bo inaczej będze klapa. Notatatki z 4 przedmiotów muszę napisać. Zakupy zrobić, po biletiść i ksiażki do biblioteki i drukarkę i sprzątanie jeszcze i kto wie czy sąd nie czasami i listy zobaczyć czy są jakieś i musi mi się to udać

Gość <>ja ja ja
no i chuj że od jutra!

Gość <>ja ja ja
I znowu nic mi nie wychodzi. Nie zaliczyłam jednego koła, a jutro nie zaliczę kolejnego, bo nic nie umiem ja pierdolę, a o myciu nie ma nawet co wspominać. Biorę się od jutra się biorę i będziecie mi wszyscy zazdrościć jak sobie świetnie radzę Kurwa ja muszę, bo inaczej już tego nie wytrzymma proszę Was kochani trzymajcie kciuki za mnie

Gość <>ja ja ja
jutro się urodzę o 3:30 i wszyscy będziecie mi zazdrościć