Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja wcale się nie cieszę.

Zamiast cieszyć się tak jak 3 lata temu i jeszcze wcześniej,mam w oczach łzy

Polecane posty

nie z powodu zwyklych przykrych zdarzeń bo wiadomo ze to zdarza sie kazdemu z nas, ale stracilam w swoim zyciu kilka waznych osob. Przyjaciolke, chlopaka, dziadka. Wszyscy zmarli po kolei.Przyjaciolka w maju 2009, miala ledwo skonczone 15 lat :( , chlopak w 2010 odszedł, dziadek w 2011 roku. Jak przypomne sobie ich piekne usmiechniete twarze to boli ze ich nie ma teraz tutaj tylko gdzies TAM ... :( chyba nigdy juz nie bede taka jak przed tym wszystkim. 3 sylwestra spedzam w domu,patrzac na fajerwerki i siedzac przed kompem. A mam dopiero 19 lat :/ znajomych sie pozbylam i ogolnie jest do dupy.

Gość Dr.House GODDAMNIT
Wszyscy troje po kolei? Pewnie popełnili samobójstwo w strachu przed tobą.

Gość ja tam gościa rozumiem
nie smuć się :-)n życie jets jedno i czasami bywa cięzko. Ja straciłam narzecoznego 7 latr temu, do dzis jeste,m sama, ale wybawiłam się dziś w samotności że hoho :-) głowa do góry, póki jest życie wszystko jest możliwe, radość i uśmiech też :-)

Bardzo smieszne, wiesz... przyjaciolka -wypadek samochodowy chlopak-sepsa dziadek-rak ;(

ja tam gościa rozumiem przykro mi :( ja z moim bylam pol roku,ale to takie pierwsze uczucie powazniejsze. niby jest mozliwy usmiech i wszystko ale jakos nie potrafie :(..

sorki,mialo byc 2

..sylwestra w domu spedzam.ciekawe co jeszcze mi zycie przyniesie;/

Gość Ja chcę.
Ja też się nie cieszę. Własnie zostawił mnie ktoś,z kim miałam nadzieje na związek. Weszłam w nowy rok bez niego.

Gość ja tam gościa rozumiem
a ja 9 lat :-( a dopiero w tym roku bawię się, w samotności co prawda , ale się bawię, tańczśmieję się itp., wcześniej leżałabym już w łózku upita do nieprzytomości i do rana wyłabym w poduszkę zalewając się łzami. Dziś jest lepiej...Pzresyłam Ci dużo ciepła i wiary w radośc i cud :-)

Gość Dr.House GODDAMNIT
Nie,śmieszne jest to,że wyżalasz się na forum powszechnie znanym jako gniazdo trolli i spamerów w Sylwestra.Nie mam pojęcia jak ty,ale znacznie poprawiłem sobie humor.Wybaczcie,muszę podelektować się gatunkowym szampanem z Biedronki,rocznik 2009.

Są tutaj też normalni ludzie. Z resztą jak nie tutaj to gdzie ?😭 Nie chce Ci życzyć źle, ale jeśli coś takiego Cie spotka - pożałujesz gorzko swoich słów:)

ja tam gościa rozumiem To świetnie że jest lepiej, tak własnie byc powinno! Dziękuję, przyda się na pewno!

Gość nieujawniony
wspolczuje... sepsa ? od czego ? ot tak ?

Gość Dr.House GODDAMNIT
Tak,ale aktualnie znużone trolle właśnie zalewają forum.Muszę przyznać,że jestem tutaj wyłącznie w celach rozrywkowych,które między innymi ty zapewniasz.Tak,słyszałem,że to bardzo częsta,typowa sytuacja.Najpierw dziadek,potem dziewczyna/chłopak i dziadek.

Mial zapalenie pluc po kilku tygodniach poczul sie zle, zmarl w szpitalu w ciagu kilku godzin to nie jest zart, na prawde cos takiego mnie spotkalo

Gość Dr.House GODDAMNIT
W mojej opinii nie powinnaś wylewać smutków na forum,pragnę dodać,że wg mnie zachowałaś się żałośnie,wręcz rzekłbym desperacko.Tytuł wygląda jak nagłówek jednego z artykułów w brukowcu.Mam jeszcze jedną radę związaną z twoją osobą.Get a life.