Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem balastemm

Moi riodzice odwrocili sie do mnie dupą!! :(

Polecane posty

Gość Jestem balastemm

Moja matka z ojcem poszli sobie na imprezke z pracy a mnie kurva mac samą samiutka zostawili w chacie żegnając sie "dobrze sie baw.." taa jasne kurvaa sama dobrze sie baw, jakby ktos mi z liscia wypierodlil czuje sie, ale o mnie myslą jak widac, w duupie mnie mają i tyle .Moglibysmy chociaz wszyscy razem spedzic ten Nowy rok a nie oni kurvaa mac sobie pojechali na zabawe a mnie kurvaa mac samą zosatwili. Niech ich chuuj zayebie ,a moze i do klubu swiingersow pojechali kto wie i bedą sie dymac jak kroriki dlatego takie suupcio humory mieli? Niech ich szlag trafi.Sierdze sama jak palec i gapie sie w pulpity na monitorze,przykro mi :o 😭

Gość x.x.x.
no ciekawe co byś skarbie zrobiła, jakby ich naprawdę chuj trafił...:O Życzyć swoim własnym rodzicom w Nowy Rok coś takiego - odważna jesteś!

Gość Jestem balastemm
a calkowiocie juz mnie kurwica zaleje jak rano gdy wstaną zapytają sie jak spedzilam Sylwestra :o :o a wiem ze sie tak zapytają choc dobrze wieedzieli ze od nikogo nie dosatlam zaproszenia, nigdzie nie wychodzilam i nikt do mnie nie przychodzi. :(

Gość Jestem balastemm
x.x.x. i tak mnie mają w duupie , ja ich nie ,ale oni mnie tak

Gość ŻyczliwyPremier
To się wybrandzluj - będzie ci tak samo smutno ale wkurw przejdzie i przestaniesz widzieć koniec własnego nosa, bo oczy zajdą ci mgłą

Gość bleeeee-bleeeee-bleeeeee
Jesteś balasem a nie balastem :classic_cool:

Gość kingaaaaaaa1
ja też jestem sama i ściagm własnie filmy z chomikuj, załóż sobie konto i pościągaj jakąś muzę to ci się poprawi http://chomikuj.pl/?page=473926

Gość oj cicho nudna kobieto
1.Masz wolny dom. 2.Nie zrobiłaś imprezy. 3.Chcesz spędzić Sylwester z rodzicami. Jesteś przgrańcem, jesteś nawet gorsza niż kafe prawiczki :O

Gość Jestem balastemm
aby impre zrobic trzeba miec kandydatow, a ze nie ma kandydatow to juz wole z rodzicami przywitac nowy rok, a takto oznacza kolejny rok sama samioutka bede jak w tamtym podlym roku :o

No i co z tego? Moja matka z ojczymem na święta polecieli do ciepłych krajów, spędzają tam sylwestra, na pewno znakomicie się bawią, a ja siedzę sama w domu i nikt nawet do mnie nie zadzwoni, żeby zapytać czy żyję. A mimo wszystko nie życzę im źle. Mogę im tylko zazdrościć, że oni, ze swoimi znajomymi świetnie się bawią.

Gość Jestem balastemm
a ja siedze tylko ze swoim psem ,i znow bedzie powtorka z rozrywki jak rok temu, tez samotnie spoedzilam Sylwestra i caly rok bylam sama sobie w ciezkich chwilach, ot super rok nastepny mnie czeka

Gość Jestem balastemm
ja swoim rodzicom takz enie zycze źle ani niczego złego, z nerwow to napisalam bo czuje wscieklosc, żal i pogarde do mojej osoby

Gość zonnkkk
daj se spokój dziewczyno z tymi głupimi wróżbami, ja dziś cały dzień zasuwałam, skręcałam szafki, wymieniałam zlew, ogółnie zabawa na całego , a jutro od rana wsiądę na szmatę i będę sprzątać, a pojutrze przyjdzie ekipa i będzie mi wymieniać hydraulikę w łazience, więc wypada, że cały rok będę robić remonty, a to gucio prawda, to to właśnie koniec remontu :D i na najbliższą pięciolatkę nie przewiduję już żadnego :D więc olej to wszystko, to tylko zmiana daty w kalendarzu i wyluzuj 3maj się

Gość Jestem balastemm
ale ja nie wroze nikomu i nic

Gość Jestem balastemm
sram mordą

Gość Jestem balastemm
poprostu przykro mi jest ze poraz enty sama spedzam przywitanie N.R i bedzie napewno taki rok, jak wczesniejszejsze

Gość ile masz lat ze tak
piszesz?

Gość Jestem balastemm
wiek nie ma znaczenia,jutro wstane, oni bedą wymęczeni, wybawieni "wyseksieni" a ja będe wymęczona nudą i udawal ze wszystko ok

Gość vvvfgfggfg
???????

Gość ptasiek nastroszony
biedne polactwo

Gość zła_matka
No cóż, biedactwo...rodzice pewnie powinni Cie niańczyć cały czas. A że oni tez może chcą się jeszcze bawić, a nie do trumny kłaść? Albo bawić, zamiast zmieniać Ci pampersa? Nie masz znajomych? Nikt Cie nie zaprosił, Ty tez, jak sama piszesz, nie miałaś kogo zaprosić....nie dziwię się, że nie jestes lubiana, skoro masz takie podejście. Ogarnij się, dziewczyno.

Gość Jestem balastemm
"zła_matka " dzieki za dopierodlenie, akurat wspanialydzien sobie wybrtalas na opierdalania, Ciekawe co ty tu robisz o 1 w nocy na kafe jak jestes az tak bardzo uwielbiana, dziwne ze gosci nie przyjmujesz ani ciebie rowneiz nikt nie zaprosil

Gość Jestem balastemm
Inteligentny tępak sam jestes aspoleczny jak widac bo nie bawisz sie ze znajomymi tylko na kaffe przesiadujesz o tej porze :o

Chyba , że masz 13 lat , to rozumiem, ale dorosła dziewczyna powinna już mieć więcej w głowie i powinna wiedzieć , że rodzice mają własne życie i nie będą cie cały czas prowadzić za rączkę.