Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwestrowe szaleństwo

moj sylwester-relacja

Polecane posty

18-20-kafeteria 20-21-lezałam pod kocem w łozku 21-22-żarcie dwóch suchych bułek grahamek z jogurtem jogobella o smaku pieczonego jabłka 22-prysznic 22.15-22.30-kafeteria w miedzy czasie dzwonił do mnie ciagle jakis skurwysyn na telefon. nieznajomy numer. nie odebrałam bo przeciez swietnie sie bawiłam. 23.00 poszłam spac, ledwo co usnelam sie obudziłam pieprzone petardy mnie obudziły, pamietam, ze wyzywałam wszystkich przez sen :) a i wypowiedziałam noworoczne zyczenie i usnełam niezapomniane chwile, mowie wam ❤️

Gość a myslałam,że tylko
ja jestem sama i nieszczęśliwa z tego powodu. Czy mnie sie kiedyś uda spojrzeć w lustro i powiedzieć sobie: jestem szczęśliwa. Ciągle mi brakuje prawdziwej spełnionej miłosci. Wszystko inne juz mam,nie oczekuję az nadto. Chcę tylko miłosci.

a i zapomniałam o najważniejszym ! popsułam wibrator podczas zbyt impulsywnej stymulacji :(

Gość przelot_em
Jakie to śmieszne,wszyscy pragną miłości a jak już ją spotkają nie umieją o nią zadbać i zaczynają szukać od nowa. Uwierzcie wreszcie, że miłość o jakiej marzycie nie istnieje. Nie czytajacie tych romansideł i nie podniecajcie się tymi romantycznymi komedyjkami a pozbędziecie się złudzeń a tym samym tęskonoty za czymś czego tak naprawdę nie ma. :D:D:D

Gość anastazja.p.
a ja szczesliwa, wyspana,bez kaca, słucham ulubionych nagran w chałupie czysto, bez walajacych się butelek.szczesliwego nowego roku zycze.Nie smutac sie,bo to po prostu nie ma sensu i tylko same sie nakrecacie