Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna kolejny raz

Co robię zle?

Polecane posty

Gość smutna kolejny raz

Dzisiaj wróciłam z imprezy przed 12... Poklucilam się ze swoim facetem. O co? O to ze chce się bawić, a on woli siedzieć i rozmawiać... Żądło wychodzimy, mam prawie 29 lat , ale czasem chce potanczyc tak ze aż mnie bedą nogi i plecy bolaly na drugi dzień. Nie mamy dzieci i nie chcemy ich mieć, nie planuje powiększenia rodziny, nie nudze się z moim nazeczonym, ale potrzebuje czasem odrobiny szaleństwa. Nie mamy znajomych, nie spotykamy się z nikim bo dobrze czujemy się razem. Dzisiaj poszłam zrobić sobie makijaż, kupiłam super sexi sukienkę... Chodziłam w walkach cały dzień, czesalam włosy przez godzinę... I na koniec jemu nie odpowiadała muzyka , bo on woli muzykę z lat 80tych a tam grali coś innego... Zaczynam tracić cierpliwość ... Awantura zaczęła się od tego ze nie doroslam do związku i ze jestem dziecinna bo chce się bawić w Sylwestra... Mam już za sobą rozwód w sumie z mojej winy bo mając 23 lata nagle poczułam ze to " nie ja" ze nie chce związku. Poznałam mojego faceta , to miało być coś bez zobowiązań , ale przerodzilo się w związek. Nie mam koleżanek, moja najlepsza przyjaciółka mieszka tysiące km ode mnie. Jedynych znajomych jakich mam to ci w pracy, ale nie zwierzam się z problemów w pracy. Nie mam z kim pogadać na ten temat, ale co ja tak naprawdę robię zle? Nie zdradzam go, uprawiamy regularnie seks który jest wspaniały,gotuje i robię w domu co potrzeba, oprócz sprzątania, on sprząta bo wie ze nie lubię odkurzac. Staram się żeby był zadowolony, ale on nie potrafi się poświęcić dla mnie. Ten jeden " zasrany"'raz. Poprostu nie!!! Rozpisalam się... Ale dlaczego faceci tacy są? On ma 34 lata , przecież nie jest stary, potrafię znieść jego fanaberie jak kolekcje modeli aut, które wiszą na ścianie na półkach i kompletnie do niczego nie pasują. Kilkugodzinne granie na konsoli i spanie do południa jak ja już nie mogę spać, ale leze spokojnie koło niego bo wiem ze jak nie czuje mnie obok to się obudzi... A on co? Ten jeden raz nie może znieść muzyki...

Gość a myslałam,że tylko
ja mam takie dylematy. Nic z Was nie będzie. Nie widzę tego,myslę,że nie pasujecie do siebie.

Gość duze dziecko a nie facet
o sobie nie mówię bo młodsza jestem:) ale moi rodzice mając 2 małych dzieci chodzili na bale/imprezy sylwestrowe:) czasem trzeba sie pobawić:)

Gość przelot_em
Jak Ty o taką błahostkę jak " niepójście na sylwestra" robisz awantury, to nie ma leoszej rady jak rozstanie. Poszukaj sobie faceta typu :zabawowicz" i będziesz szczęśliwa. No, babom to nigdy nie dogodzisz. :D

Gość smutna kolejny raz
Nie mogę spać , chociaż wróciłam bardzo pijana. Nigdy nie wymiotuje po przepiciu, ale z nerwów " puscilam pawia" . Spalam pare godzin tylko i teraz cały czas rozmyslam co robić. Na kwiecień mamy zaplanowany ślub, ale jak znam życie dzisiaj się obudzi i powie ze ślubu nie będzie. Robi tak kiedy się poklucimy. Mam wątpliwości co robić dalej? Ostatni raz byłam z nim w klubie chyba jakoś w maju czy kwietniu. Wiec naprawdę nie imprezujemy. Siedzieć pic i słuchać muzyki mogę w domu, ale ja tak nie lubię. Za tydzień w pracy jest pożegnanie jedej z koleżanek,odchodzi z pracy. Mieliśmy iść, ale już wiem ze nie pójdziemy. Bo on stwierdzi ze nie lubi ludzi z mojej pracy , chociaż ich nie zna. Ale ja muszę "przyklejic uśmiech " na twarz i zapitalac na jego imprezy bo go koledzy proszą. I ja tam siedzę taka wymalowana i wystrojona jak " ozdobą swojego pana"', ale on nie pójdzie tam gdzie ja chce iść. Na początku myślałam ze z czasem popracuje nad nim i tym " wychodzeniem" ale chyba to ze odpuscilam na początku dało mu zielone światło na olewanie tego czego ja chce. Zarzuca mi ze nie mam zainteresowań. Ale on jest moim hobby od 5 lat, jak cieżko jest mu to zrozumieć?

Gość ????...
co robisz zle? wszystko, masz 34 lata a jak siksa jakas, robisz z pierdół dylematy zyciowe, jestes do zabawy nie do zycia, masz w zyciu to co sama sobie wypracujesz, nawet zwiazek a widac ze zwiazek traktujesz powierzchownie liczy się dla ciebie co ty a nie co wy, a skoro jest ty i on to a nie my, zostaw go daj mu szanse na szczescie

Gość a myslałam,że tylko
Nie traktuje Cie poważnie. Zresztą, dojrzały facet tak sie nie zachowuje jak on.

Gość smutna kolejny raz
Do Przelot_em on mi robi awantury o mniejsze sprawy np. Ze nie odebralam telefonu od niego bo nie slyszlam dzwonią chodząc po mieście. Do osoby powyżej , on ma 34 lata. I co to w ogóle jest? Mam mu pozwolić byc szczęśiwym? A co nie pozwalam? Czuje się czasem jak maszyna do Uszczesliwiania go!!!

Gość fasi
nic nie robisz źle, po prostu Twój facet jest strasznym egoistą i egocentrykiem. W tym wieku już się nie zmieni, więc albo się pogodzisz z tymi jego wadami, albo znajdziesz faceta, który będzie myślał też o tobie i Twoich potrzebach.