Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dark chocolate

Dziewczyny jaką długość musi mieć wasz wibrator aby było wam dobrze?

Polecane posty

Prysznic to inna bajka. Takich bodźców jak prysznic nic innego nie jest w stanie zapewnić, dlatego z tym trzeba uważać :D

Gość Dark chocolate
Czemu trzeba uwazać? Zeby nie przedobrzyc? A jak bys miała poukladac w kolejnosci od najmniej podniecajacego do najbardziej? Masz tu pare przykladow: paluszki kutas prysznic wibrator minetka.

Przede wszystkim palce+kutas. Należe do kobiet, które lubią czuć coś w środku, ale sam kutas też nie wystarczy. To samo wibrator - muszą pomagać palce. Minetka "na pusto" też mnie nie rusza. Taka dziwna jestem :D Natomiast prysznic to co innego. To zupełnie inny rodzaj stymulacji. Odkrecam wodę, przykładam prysznic w odpowiednie miejsce i po minucie mam orgazm. I tak co 10 - 20 sekund. To nawet trudno seksem nazwać. To po prostu bezpośrednia stymulacja lechtaczki. Zero emocji, same bodźce. 40 orgazmów pod rząd? Voila! A dlaczego ryzykowne? - poczytaj sobie o zespole Havelocka-Ellisa. Bardzo łatwo ta zabawa może stać się karą na własne rzyczenie kiedy zaczyna dominować nad innymi sposobami.