Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choinkowa....

Różne zdania na temat posiadania dziecka przed ślubem i po ślubie... Poradźcie.

Polecane posty

Gość choinkowa....

Gdy wychodziłam za mojego męża przekonywał mnie jak ważne jest dla niego posiadanie rodziny z gromadką dzieci. Jednak po ślubie zaraz priorytetu mu się zmieniły i stwierdził że dzieci nie chce mieć przez conajmniej 3 lata po ślubie żeby się nacieszyć sobą. Minęło 5 lat i on dalej nie chce mieć dzieci, tylko teraz mówi że nie chce ich wogóle bo mu jest wygodniej bez dzieci.Ja mam 27 lat mąż 30. Chciałabym zostać mama i dlatego zastanawiam sie nad rozwodem. Co wy byście zrobiły na moim miejscu?

Zrób to, co uważasz za słuszne. Skoro nie wyobrażasz sobie życia bez dzieci, to nie pozostaje Ci nic innego jak z nim porozmawiać i wtedy podjąć decyzję

Gość poczekaj jeszcze kilka miesięc
jeśli nie zmieni zdania i otwarcie stwierdzi, że nie chce dzieci to odejdź. Albo się wtedy opamięta, albo znajdziesz kogoś kto marzy o dzieciach. Nie czekaj zbyt długo, bo biologiczn zegar tyka.

Gość Felicjan Andrzej Marek
zabezpieczacie sie?

Gość z tego powodu
możesz unieważnić ślub kościelny, oszukał Cię w zasadniczej sprawie. Porozmawiaj, daj mu czas do namysłu... i podejmij decyzje.

Gość choinkowa....
mąż zawsze używa gumek i nie dochodzi w środku, rozmawiałam z nim i stwierdził że może gdyby na początku małżeństwa przydarzyła nam się wpadka to by się z tym jakoś pogodził ale teraz on świadomie się na dziecko nie zdecyduje nigdy bo mu jest wygodnie bez dziecka i jako jego żona powinnam to zaakceptować.

Gość Guck rev
Nie ma co czekać 5 lat czekała Ultimatum i jeśli nie: rozwód

Gość rgergr
no cóż myslę, że skoro chcesz posiadac dzieci a mężulek szanowny okłamał cię to nic tylko rozwod brac. Jestes mloda osoba i znajdziesz kogos normalnego.

Gość choinkowa....
Myślałam żeby postawić go pod murem że albo dziecko albo on zostaje z niczym (beze mnie, bez domu, bez samochodu, bez pracy) i wnoszę o orzeczenie jego winy. Ale z drugiej strony to nie fair tak stawiać sprawę.

Gość dark_women ta jedna jedyna
tez uwazam ze powinnas odejsc. Strata czasu zyc przy boku osoby z innymi priorytetami

Gość a on byl fair
wobec ciebie? nie cackaj sie, on cie oklamal i to bezczelnie

Gość veeena
następna, która patrzy tylko, żeby się rozmnożyć :o zostaw biednego faceta w spokoju, może znajdzie sobie kobietę, która nie myśli macicą, a ty znajdziesz sobie jakiegoś rozpłodowca :o

Gość kuki123
veena jesteś normalna?