Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

szczęśliwego nowego roku i

Polecane posty

Nie, wole kroliki :classic_cool:. Ja juz dawno nie jadlem mandarynek/pomaranczy , bo niestety nie moge 😭:classic_cool:

Mam nadwrazliwe zeby na pomarancze/mandarynki :classic_cool:. Na polmetku pilem tylko i wylacznie naturalny sok pomaranczowy, a nastepnego dnia nie moglem nic jesc bo czulem sie jakby ktos mi przebijal zeby 😭:classic_cool:. Po tym wydarzeniu trzymam sie z dala od tych owocow :classic_cool:

tylko na pom/man czy wszytskie cytrusy? pierwsze słyszę o takiej nadwrażliwości. współczuję serdecznie. nie wyobrażam sobie życia bez pomarańczy :O

Raczej tylko na pomarancze i mandarynki :classic_cool:. Kiedys tez jadlem mandarynki jak opetany, ale nauczylem sie zyc bez nich :classic_cool:. Ale wczoraj mialem chooyowe towarzystwo na imprezie plenerowej :o

Jak :classic_cool: ? Jakies koorwa punki zkolczykami na calej twarzy, grali na gitarce i spiewali "mam wyjebane, mam wyjebane!" popalajac zielskiem. Gardze takimi ludzmi bez ambicji i prespektyw, ktorzy wszystko maja gdzies. Miniparada rownosci to nie moje towarzystwo dlatego trzymalem sie na uboczu z grupka "normalnych" :classic_cool:

niestety rozmawiając o błahostkach, o najważniejszych rzeczach nie miałam okazji się dowiedzieć, wiesz? 😴

Wplyw zachodniej kultury, a poza tym kobiety chyba maja wieksza tendencje do tolerancyjnosci niz mezczyzni :classic_cool:

to nie wpływ zachodniej kultury. do niektórych wniosków doszłam już naprawdę dawno temu żyjąc w polskim zaścianku ;) płeć, może i ma znaczenie, ale nie to ma najważniejszy czynnik odpowiedzialny za poziom tolerancji, powiedziałabym :classic_cool: