Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelinka20007

Czy warto wrócić do byłego, który ma już dziecko?

Polecane posty

Gość angelinka20007

hej 6 lat temu rozstałam się z chłopakiem nie z mojej winy zauroczył się w innej nawet chyba swojej byłej i mnie zostawił. Z tą dziewczyną nie był długo za jakiś czas poznał inną zaszła w ciążę ożenili się. Przez ten cały czas odzywał się do mnie pisał co u mnie słychać przepraszał za to co mi zrobił naprawde byliśmy w kontakcie on zawsze pierwszy się odzywał. Po jakimś czasie żona zaczęła go zdradzać wiem to na 100% nie z tego że on mi to powiedział poprostu ją znam i wwiem jaka jest on chciał nadal ratować małżeństwo dla córki żeby miała normalną rodzinę ale już się poddał widzi że to nie ma sensu ona go nadal zdradza. Rozchodzą się chce do mnie wrócić mówi, że teraz wie co stracił, że los go pewnie ukarał za to co mi zrobił. Wiem jak bardzo kocha córkę widać to wiem że jest wspaniałym ojcem nigdy z córki nie zrezygnuje i o czywiście nie mam nic przeciwko. Ja nadal coś do niego czuje chyba chciałabym dać mu drugą szansę czy któraś z was była w takiej sytuacji? Udało wam się?

Gość odpusc sobie ruchacze sie nie
nie zmieniają sie ruchacze

Gość poczytaj sobie
wątek gdy mąż ma dziecko z inna kobietą - gwarantuję, że wyleczy cie z pomysłu pakowania się w to bagno