Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelinka20007

Czy warto wrócić do byłego który ma już dziecko???????

Polecane posty

Gość angelinka20007

hej 6 lat temu rozstałam się z chłopakiem nie z mojej winy zauroczył się w innej nawet chyba swojej byłej i mnie zostawił. Z tą dziewczyną nie był długo za jakiś czas poznał inną zaszła w ciążę ożenili się. Przez ten cały czas odzywał się do mnie pisał co u mnie słychać przepraszał za to co mi zrobił naprawde byliśmy w kontakcie on zawsze pierwszy się odzywał widziałam po tych smsach ze nadal coś do mnie czuje. Po jakimś czasie żona zaczęła go zdradzać wiem to na 100% nie z tego że on mi to powiedział poprostu ją znam i wwiem jaka jest on chciał nadal ratować małżeństwo dla córki żeby miała normalną rodzinę ale już się poddał widzi że to nie ma sensu ona go nadal zdradza. Rozchodzą się chce do mnie wrócić mówi, że teraz wie co stracił, że los go pewnie ukarał za to co mi zrobił. Wiem jak bardzo kocha córkę widać to wiem że jest wspaniałym ojcem nigdy z córki nie zrezygnuje i o czywiście nie mam nic przeciwko. Ja nadal coś do niego czuje chyba chciałabym dać mu drugą szansę czy któraś z was była w takiej sytuacji? Udało wam się?

Gość angelinka20007
tak do końca to mnie nie zdradził najpierw mnie zostawił potem był z inną

Gość a wy wy a?
typowa bez honoru i ambicji mentalnosc polskiej szm-y

nie wazne ale cie zostawil, zranil teraz on zostal zraniony i nagle chce do ciebie wrocic? tym bardziej ze byl juz zonaty z kims tam? no dziewczyno daj spokoj jakby cie tak mocno kochal to by cie nie zostawil nie sadzisz?

Gość twoja decyzja
jest najważniejsza,przemyśl za i przeciw.Ja bym nigdy w życiu do niego nie wróciła.Wydaje mi się,że facet to sprawny manipulant.Obyś nie żałowała, że tyle czasu utrzymywałaś z nim kontakt, a w zamian nie masz/nie będziesz mieć nic.

Gość ZEDA
JAK CHCESZ TO DAJ MU DRUGĄ SZANSĘ.... PRZECIEŻ GO NIE ZNAM CO MOŻNA CI PORADZIĆ? NIE WIADOMO CZY ZASŁUŻYŁ. ZNAJĄC ŻYCIE TO NIE, ALE TY JAK KAŻDA BABA MA OTWARTE RAMIONA I CZEKA... GENERALNA ZASADA JEST TAKA, ŻE NIE WCHODZI SIĘ DTUGI RAZ DO TEJ SAMEJ RZEKI...

Gość angelinka20007
sama nie wiem jak z nim byłam to zawsze było idealnie nie kłociliśmy się ani nic jak mnie zostawiał później żałował chciał się spotkać ale ja nie chciałam potem był zonaty juz o spotkaniach nie pisał ale że żałuje że to ja nie jestem jego żoną ze jestem całkiem inna niż ta jego żona ale był z nią dla dziecka ale już się nie da

Gość wróc do niegooo
niańka mu na pewno się teraz przyda

zostaswil cie, pozniej cie prosil o spotkanie, ty nie chcialas i pozniej byl zonaty ty to piszesz jakby to sie dzialo w ciagu 3dni :o chyba gdzies ta dziewczyne musial poznac i poprosic o reke, a skoro tobie pisal o ponownym spotkaniu, a na boku sypial i planowal slub z inna dziewczyno daj spokoj

Gość angelinka20007
nie był zmuszony do ślubu ale mieli dziecko chciał córce stworzyć normalną rodzinę

ale czy ty siebie slyszysz i czytasz co psizesz? zostawil cie, spotykal sie z inna ale chcial rowniez spotykac sie z toba bo zalowal to czemu tamtej nie zostawil? wez sie nie osmieszaj ani nie ponizaj takiego kogos powinnas w dupsko kopnac :o ja sama mialam podobna sytuacje trwala ona 3 i pol roku z facetem bylam 2 lata, pozniej poltora roku mieszkalam w polsce a on w uk przez ten czas mial tyle lasek a ja nie wiedzialam, ostatnio nie mielismy kontaktu a on znowu zapraszal do kina, przepraszal itp spotkalam sie z nim zeby to zakonczyc bo to nei ma sensu a nie lubie jesli cos jest niezamkniete, niedokonczone okzalo sie ze lecial na dwa fronty u siebei w miescie w polsce ah przepraszam na dwa fronty plus ja trzecia :) faceci sa bardzo prosi, albo chca albo nie to my kobiety wszystko komplikujemy, myslimy, tlumaczymy ich oni albo chca albo nie

Gość angelinka20007
wim ze pewnie macie racje tylko ja chce wierzyc w to że się zmienił wie jak się cierpi jak najblizsza osaoba nas zdradzi sam pisze ze ma nauczkę na całe życie wie jak to jest i nigdy tak nie zrobi niestety nie jestem jasnowidzem i nie wiem czy naprawdę życie nauczyło go rozumu

a o ciebie sie nie martwil ze ciebie bolalo jak cie zostawil? dziewczyno to sa tylko slowa! nie patrz na slowa on moze mowic ze zaluje ale co z tego? wtedy tez zalowal a dlaczego tamtej nie zostawil? prosze cie badz chcoiaz ty madrzejsza w tym zwiazku

przepraszam nie zwiazku, a wtej glupiej znajomosci razem nei ebdziecie, chyba ze ufasz facetowi ktory zostawil cie, zrobil dziecko innej, i teraz chce do ciebie wrocic eh czemu baby sa takie glupie

Gość autorko to manipulant
skąd wiesz czy to przez niego nie rozpadło się to małżeństwo?Widzisz on tak skacze z kwiatka na kwiatek i pewnie Ty mu się tez znudzisz. Pisał z Tobą w trakcie małżeństwa, więc święty nie był. To trochę tez jak zdrada, może tez to robił z innymi.To taki typ.

Gość on chyba z braku laku chce
do ciebie wrócic. Inne nie byłyby zainteresowane dzieciatym, zonatym...

Gość angelinka20007
jak był z zona to nie pisał o spotkaniach tylko takie kolezenskie smsy co słychać. Sam mi mówi zebym nie myslała ze chce ze mną być z braku laku bo tak to moze wyglądac sam chce porozmawiac z moimi rodzicami zapewnić ich ze mnie juz nie skrzywdzi a to ze go żona zdradza to wiem sama bo ją znam widze jej opisy na gg jej wiadomości na profilu nk

Gość ...ot..co...
dziewczyno, mniej troche godnosci i olej typa. i tak dziwie sie, ze utrzymywalas z nim kontakt po tym, jak cie olal i poszedl go innej. pewnie mysli o tobie jako o dziewczynie, ktora bedzie na jego zawolanie i odskocznia od problemow, ktore teraz ma. jak sie ogarnie to znowu cie zostawi.

Gość angelinka20007
wciąż mam nadzieje że on w koncu zmądrzał ludzie sie zmieiają wiem że nie wszyscy ale tez się boje mu zaufac a zdrugiej strony całe zycie bym myslala coo by bylo gdybym mu dała drugą szanse :(

ale po co chcesz dac mu druga szanse? a nie wystarczy to jak cie potraktowal? boze dziewczyno gdzie twoja godnosc? honor? chyba ze tego nie masz, to ok rob sobie co chcesz. facet cie potraktowal jak potraktowal, pozniej sie ozenil, zrobil dziecko,a etraz biedulka bo ejst zdradzany? haha dobre :D

Gość angelinka20007
ja go nie żałuje tylko nadal kocham zaden inny facet mnie nie interesuje serce nie sługa już mam takie "głupie" serce a nie chce byc starą panną :(

sluchaj ja mam 22lata, no juz rocznikowo 23 ;) i tez od 3,5 roku myslalam ze to ten jedyny, ze oh i ah bedzie slub itp, bo o tym nie raz rozmawialismy, liste gosci nawet ustalalismy powoli :o i co, zycie przede mna, to nie pierwszy i nie ostatni zajmij sie soba, zrob cos dla siebie i rpzestan o nim myslec juz masz zycie zmarnowane, przynajmniej te kilka lat przez takiego faceta a ty dalej chce w to brnac

aha autorko ejszcze cos wczoraj byl sylwester, a moj byly bawil sie ze swoja byla z ktora byl kidys kupe czasu a niedawno proponowal mi rozpoczecie zwiazku od nowa, plus 2 inne dziewczyny ktore mial na boku u siebie w miescie w polsce wiec nie ma zadnych sentymentow, idziesz dalej i nie ogladac sie za siebie, bo po co? skrzywdzil cie raz to skrzywdzi cie drugi a kolejna sprawa, czy nie wadzi ci to ze on ebdzie sie z tamta kobieta kontaktowal? w koncu maja dziecko :)

Gość angelinka20007
wiesz każdy jest inny ja raz wybaczyć potrafię drugi raz tego nie zrobie ludzie uczą się na błędach nie zakładam że nam wyjdzie zobacze jak w tym związku będę się czuła nie musze zaraz się z nim żenić jeśli będzie mi źle to nie będę się męczyć a będę już pewna że on nigdy się nie zmieni

Gość angelinka20007
tak powiedział

Gość angelinka20007
juz pisałam nie chce mi sie od nowa pisać