Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewusisko

Ktos mnie chyba przeleciał

Polecane posty

Gość ewusisko

Skończyliśmy zabawe zaraz po 12 , za dużo drinków było. Poszłam spac z mężem do osobnego pokoju rano się budze i czyje,że mam cos na włosach, buzi i nie mam majtek.Poszłam szybko się okoąpać wracam budze go i mówie,ze przegiął pałe a on jeszcze mocno pijany o co ci chodzi.Postanowiłam więc sprawdzić pod pretekstem lodzika i to nie on! Napewno nie on! Jak sprawdzić kto to zrobił, był nas 4 pary.Przedwczoraj skończyłam tabletki jak wpadne to chyba zwariuje.Boże to nie moze być prawda, przeciez tak dużo nie piłam.Powiedziałm już kolezance a le ona mówi że pewnie coś zmyslam.

Gość AsikowaAsia
Pewnie to jakas piguła.Współczuje znajomych, może nie wpadniesz ale przebadaj się na zakaźne.Szok.

Gość kilomanka
a co mialas na buzi, wlosach? - to moze pomoge...

Gość ewusisko
slady zaschniętej spermy, wogóle teraz boli mnie w okolicy macicy

Gość ja podejrzewam, że autorka
zrzygałaś się i próbowałaś się rozebrać lub mąż próbował bo nie chciał leżeć w Twoich rzygach.

Gość dfr45
Coz, warto przepytac znajomych, komu sie zachcialo takiej zabawy. Cos mi to pod gwalt podchodzi ;p. A jelsi to bedzie zakwalifikowane do gwaltu, z usunieciem dziecka nie powinno byc problemu.

Gość ja podejrzewam, że autorka
laska puściła pawia i teraz dyga pałe, że jest w ciąży:D

Gość ewusisko
To nie mąż, poznam po jego wacku.Jestem załamana, boje się.

Gość ewusisko
Kolego wiesz odróżnie wymioty od spermy.

Gość ewcia to henio
to Ty? my cię tam wszyscy po kolei, a jak nam zaczęłaś bulgotać to cię zanieśliśmy do wanny wymoczyliśmy i potem od początku. a na twarzy mogłaś mieć płyn do naczyń albo inne chemikalia bo cię polewaliśmy wszystkim co było żeby odkazić bo byłaś uwalana lekko. Grzesiu to chyba i twojego męża przeleciał, ale ja raczej nie. pozdrawiam, chłopcy mówią, żeby cię zaprosić na dziś wieczór, bo słodka jesteś i tyłek masz bardzo ciasny :P

Gość dfr45
Anka_21 ciekawe masz poczucie humoru, wrzucajac wszystkich facetow do jednego worka. Ciekawe brzmi, wszystkie kobiety to kurwy - obraza, szkoda ze tez te niewinne. Do autorki, pogadaj szybko ze wszystkimi znajomymi, jesli nie to badanie i na Policje. Jakiemus ogierowi sie po dupie dostanie:P. Szacunek nalezy sie wszystkim, alkohol nie usprawiedliwia niczego.

Gość PERYPETEUSZ
Sadzisz, ze jak koles mialby okazje przebzykac cudza laske, to bawilby sie ze spuszczaniem na twarz czy wlosy??? W pelni spuscilby ci sie w piczke - jedynie po tym i po zapachu wnetrza cipki bylas w stanie poznac, czy faktycznie ktos tam manipulowal, czy nie.

Gość kilomanka
a co maz na to wszystko???? dziwne, ze ktos jechal by ciebie a ty ani maz nic o tym nie wiedzieli... w to to nie uwierze

facet jak wypije i przed popisem przed kumplami zrobi wszystko nawet upokorzy swoją żonę .. idź od razu na badania .! zgłoś to /... jak najszybciej !

Gość bardzo znudzony mąż
Dowody zbrodni zostały zmyte, to tak jakby jej nie było. Na przyszłość już wiesz, że musisz zmienić znajomych albo zdecydowanie mniej pić. Ja bym nie mógł więcej świętować w takim towarzystwie.

Gość TO JAKIEŚ PROWO
:D i jeszcze się umyła by ślady zatrzeć ! :D 🖐️

Gość ewusisko
a co miałam paradować z ozdobami we włosach ? Mysałam,że to mój, nawet niechce mu mówić.

Gość ewusisko
31 i 7 lat po ślubie.Własnie tak bardzo dużo nie piłam ale drinki zwaliły nas z nóg

Gość karola152
a skad wiesz ze to nie twoj maz? moze nie pamietasz bo film ci sie po prostu urwal

Gość ewcia to henio
no nie drocz się, byłaś tak najarana jak że nogi same leciały ci na boki, to co mieliśmy robić? a jeszcze jak zaczęłaś krzyczeć, że po dwóch naraz bo masz mało czasu to już w ogóle było fajnie :P. no i może stąd te ślady :D

Gość jak przestalas brac tabsy dwa
dni temu to masz jeszcze 7 dniowa ochrone :P

Gość wójekstaryhuejk
a dobre nie będzie kobieta się upijać na drugi raz i dziecko murzyna urodzi to do pustego łba naleje Salomon

Gość Synek19
Cześć wysyłajcie autentyczne zdjęcia waszych matek. Tylko wyłączajcie flesza i dźwięk w aparacie zanim zrobicie im fotę w erotycznej sytuacji. Na pewno widzieliście je już kiedy np. się przebierały i wypinały swoje tyłeczki. http://www.wp3.pl/zdjeciamamy/ To moja mamusia kiedy jechaliśmy na rowerach nad zalew. Kiedy zauważyłem że wiatr podwiewa jaj spódniczkę ukazując jej piękną pupkę w koronkowych majteczkach cała drogę jechałem z nią, oczywiście mając taką erekcję że myślałem że mi spodnie rozwali. Wklejajcie tutaj zdjęcia swoich mamusi Pozdrawiam