Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewusisko

Ktos mnie chyba przeleciał

Polecane posty

Gość Synek19
Cześć zrobiłem mojej mamie wczoraj zdjęcia jak spała na imprezie sylwestrowej macie jej prawie nagie zdjęcia !! http://www.wp3.pl/zdjeciamamy/

Gość ewusisko
Pogadałam z mężem ,ten mówi że pili na dole z Mackiem gdzies do trzeceij dalej niepameta.Więc zostaje dwóch podejżanych ale po pierwsze byli ze swoimi kobietama a po drugie mają 23 i 19 lat! więc watpie aby przystawiali się do mnie mając swoje mlode łanie.

Gość wójekstaryhuejk
masz chorobę alkoholową jeśli z tym nic nie zrobisz to papa mamusiu świeżo upieczona

Gość PERYPETEUSZ
Jeden samiec z prawdziwego zdarzenia się widać w Waszej watasze znalazł. Dziecko będzie przynajmniej miało ojca prawdziwego samca z krwi i kości. A teraz niech się przyzna ten, który w tą historyjkę uwierzył :P

Gość AUTORYTET_MORALNY
jesteś kobietą upadłą, moralnie odrażającą. a wy co ją komentujecie-jak możecie być tacy toleracyjni? ta kobieta hańbi łoże małżeńskie, poruta, bezeceństwo

Gość detektyw XXX
Hejka ewusisko. Po kilkuletnim śledztwie w twojej sprawie doszedłem do kilku wniosków, poniżej: - jesteś alkoholiczką w ostatnim stadium, - lubisz dawać d...y na lewo i prawo, - tamtej nocy przeleciało cię trzech ufoludów szaraków, - koniec kropka.