Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia2012

coz zrobic?

Polecane posty

Gość Misia2012

Dostałam od faceta bylego z ktorym nie jestem 1,5 miesiaca zyczenia noworoczne rano..wczesniej przez te 1,5 miesiaca staralam sie zebysmy do siebie wrocili ale on niechcial i mowil ze mam mu dac spokuj i ze nie kocha mnie na tyle zebysmy byli razem.. MIelismy jakis tam kontakt ale to raczej sie odzywalam niz on.. Dzwonilam do niego w piatek ale nie odebral i nie odzwonil do dzis..rano dostam smsa czy odpisac?

to zależy czego od niego chcesz.... jeśli ci na nim zależy to przeczołgaj go trochę... niech się postara. a nie tylko jakiś noworoczny sms i tyle...

Gość Misia2012
Zalezy mi na nim... ale olewałam mnie cale 1,5 miesiaca,, Wiec nie wiem sama czy mu odp?

Gość Misia2012
Może powinnam nie odpisywac..?

Gość Misia2012
Poradzi cos ktos jeszcze?

Ja bym nie odpisywał. Niech napisze jeszcze pięć razy, niech zadzwoni.... no krótko mówiąc niech się trochę postara. Niech wie jak to boli, gdy ktoś olewa przez taki czas.

Gość Misia2012
Dokładnie..ja się starałam całe 1,5 miesiąca a on nawet do mnie sam nie zadzwonil ani nic..wszystko musialam sama z niego wyciągac a jak zapytałam czy spedzimy razem sylwestra to powiedział ze nie ma szans na to.. Więc skoro olał Mnie to chyba faktycznie nie ma sensu mu odpisywac. Będac zemną miał kontakt z byłą..a byliśmy razem 2,5 roku więć niech ona mu odpisze!

A może to był tylko grzecznościowy sms? W takiej samej formie możesz odpisać i Ty, coś niezobowiązującego

Gość Misia2012
markimark Myslisz ze on sie przejmie tym ze ja mu nie odp?

Gość Misia2012
kinga,, Olewał mnie,mowil ze jestem pierdolnieta tepa i ze mam mu dac spokuj. Dzwonilam do niego w piatek bo potrzebowałam zeby mi pomogł ale nie oddzwonil i nie odp na to do dzis..wysłał zyczenia i co nara?tyle dla niego znacze po 2,5 roku?

Gość sexmiszcz
odpisać zawsze możesz... odpisanie na sms-a do niczego nie zobowiązuje, jest tylko wyrazem kultury.

Gość Misia2012
W sumie racja...odpisac mu moge i nic wiecej.. ale boli mnie to ze olewal mnie ;( a teraz napisał oschlego smsa i tyle.

Gość Misia2012
Dziwne to jest...jest sie z kims tyle czasu a tu nagle koniec i zero zainteresowania.. :( sama nie wiem po co odpisac..olewał mnie i mial mnie w dupie , te zyczenia i tak pewnie byly tak o..moze kazdemu wysłał i mi odrazu. :( nie widzialam nic wyjatkowego w tym smsie .zrobil to w jednym zdaniu.

Nie odpisuj, nie zawracaj sobie nim głowy, wykasuj jego numer z telefonu, rozglądnij się za kimś, zamiast rozpamiętywać co było. Szkoda na to czasu :-).

Gość Misia2012
:( mama mowi ze tez nie powinnam odpisywac ..ze olewał mnie to mam to tez olac!!!!!

Gość malska
a co bylo w tym jednym zdaniu? przeciez nie ilosc a jakosc seliczy:) ja mojemu bylemu wyslalam zyczenia mailem i to na 1,5 dnia przed sylwestrem odpsal na tego maila w jednym zdaniu ale wyrazil wszystko co chcial. Sadzilam ze w sylwka mmo wszystko do mnie zadzwoni ale nie nie zadzwonl nie napisal. jest w londynie teraz u znajomych ja twardo nie dzwonilam i nie pisalam do nego on sie odezwal po przylocie i odpisal mi na te moje zyczenia na mailu i to wszystko. jakby mu zalezalo to by zadzwonil do mnie a tego nie zrobil eehhh

Gość malska
a dodam ze moj byly mnie nie zlewal bo przez 2 miesiace jak nie jestesmy razem caly czas do mnie dzwoni pisze spotykamy sie itd jakbysmy byli razem tylko nie mieszkali

Gość Misia2012
czyli powinnam nie odpisywac? ja juz sama nie wiem co zrobic :(

Gość Misia2012
napisal "wszystkiego dobrego w nowym roku"

Gość malska
nie odpisuj mu niech poczeka jak mu zalezy to sie odezwie jezel nie odbieral od piatku a wiedzial ze potrzebujesz pomocy olej Go!!! moj byly ngdy nie odmowil mi pomocy jest na kazde zawolanie a to roznica z tym ze teraz jest w angli i tak ma ze sie nie odzywa do reszty swiata

Gość malska
no to se kurde super postaral! bez sensu nie odpisuj kategorycznie nie nie nie moj to mi napisal zyczenia z serca a co Ty dziewczyno chcesz na nie odpisac? nawet nie ma co odpisac ja znajomym dalekim takie zyczenia napisalalm

Gość Misia2012
:( własnie myslałam ze mi odp cos z serca..a nie takie na odczepnego!! Nie odpisze mu...nie zasłuzyl sobie na mojego smsa z zyczeniami. Widac ma mnie gdzies, skoro nie zadzwonil po polnocy,, Pewnie nie przejmie sie ze mu nie odpisze,

Gość malska
misa przykre ale prawdziwe:((( nie pisz nie warto ja od mojego bylego dostalam zyczenia z serca ale sadzilam ze zadzwoni fakt jest w londynie itd ale co majatku by to nie kosztowalo ehhhh wroci do polski po jutrze i niech spada

Gość Misia2012
Wiem, że nie warto!!!! Olewał Mnie,stwierdził "mam mu dac spokuj" wiec moze i to forma grzecznosciowa jakbym mu odpisala ale nie zrobie tego bo zranil mnie. Zostawił Mnie w takim momencie kiedy go najbardziej potrzebowałam. Niech ktoś inny mu odpisze. Moje Nowroczne postanowienie to zacząc zyc bez niego i zapomniec..raz na zawsze zapomniec!!!