Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsikowaAsia

Sauny Tatralandia nago

Polecane posty

Gość AsikowaAsia
Nic , popatrze sobie na obwisłe.

Gość formaldehyd
To prawda, nie można mieć tam niczego na sobie, nawet przy kasach jest to wyraźnie napisane.

Gość AsikowaAsia
To czemu piszą ,że wstęp w stoju jest zabroniony?

Gość AsikowaAsia
to jak w końcu ? Na stonie pisze,że bez storju dają jakieś płótno i co włazisz w tym do jacuzi ???

Gość AsikowaAsia
Już teraz sama nie wiem , bo jak można w strojach to mój się zgodzi ale nago napewno nie.

Gość xxl men
Tam gdzie ja chodze sa dwa obszary: na dole dla tekstylnych z basenami i dwoma saunami, na pietrze dla nagich z 12 saunami i 2 swimming pool.

Gość Mezatka37Wroclaw
Mam 37 lat i jestem 13 lat po slubie i od dluzszego nie mialam seksu z moim mezem,chcialabym go zdradzic bo moze wtedy sie cos zmieni miedzy nami albo bedzie calkiem koniec.Jeszcze nigdy tego nie robilam ale mysle ze nie bede miec problemow z znalezieniem chetnego.Moje dziurki czekaja na chetnego albo i na chetnych i jak sie mi on albo oni spodobaja to nawet dam sie bez gumki wyruchac z finalem w srodku.A o to jak wyglądam.. Sądze ,że jestem jeszcze niczego sobie a wy co myślicie? http://daa.pl/chcezdrady

Gość Jola z pralni
A jak komuś stanie pałaa to co zrobisz

Gość xxl men
Jak pala stanie to najlepiej pod zimny prysznic, a pozatym recznki do sauny sa duze - czyli przepasac sie recznikiem.

Gość gość
Mnie kiedyś rozśmieszyła kobieta w Łaźni zdjęła ręcznik i zaczęła się bawić cyckami.Gdy facetowi stanął to się popatrzyła i wyszła.

Gość gość
Byłam wczoraj, jest mieszanie jedni nago inni w baleno.Do jacuzzi raczej wszyscy nago,o ile nie krępuje mnie sauna nago to jacuzzi już tak.Mój mąż wogóle wyszedł bo miał problemy typu niekontrolowana erekcja,większośc to małolaty więc nie dziwię mus sie wcale.Je nie maiłam na czym oka zawiesić ;)

Gość gość
Wybiera się jakaś para która nas onieśmieli ?

Gość bozozzo
ja bylem w tatralandi i w saunach nikt nago nie chodził

Gość gość
Ale pisze w regulaminie że nie wolno w kostiumach ,czyli można mieć majtki pod tym ręcznikiem ???

Gość gość
po saunarium smigasz w reczniku w saunie mozesz siedziec nago ogolnie polecam jest tam swietnie :)

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem, co tematy o saunie w ogóle robią na "Życiu erotycznym" :O

Gość gość
Ale można mieć majtki pod tym ręcznikiem? Ręcznik swój czy dają bo podobno ich prześwituje.

Gość gość
W Białce jest super. Zupełnie nago po całym saunarium, byłam dwa razy i polecam.

Gość gość
To nie można w majtkach? Bez sensu.

Gość gość
Całkiem nago, i muszę przyznać że jedna sprawa mnie trochę zdziwiła a mianowicie to że większość kobiet była nie ogolona w miejscu intymnym. Ja idąc tam właśnie to zrobiłam i trochę się głupio czułam, za drugim razem po prawie roku już poszłam z krzaczkiem.

Gość gość
a w Tatralandi ktoś sprawdza czy mam majtki pod tym ręcznikiem ?? nie wyobrażam sobie wejścia do jakuzi nago

Gość gość
no właśnie ogolić się na zero czi nie

Gość gość
Szukam koleżanki na pierwszy raz nago w Tatralandii

Gość gość
Koniecznie ogolić do saunarium (ewentualnie kreseczka, trójkącik, ale koniecznie "zadbane")! Te nieogolone to mało apetyczne. Jeśli chodzi o nagość, to jest (przynajmniej w Białce) wyraźnie w regulaminie zapis, że jest to strefa nagości (wstęp tylko od 18 lat). Stroje zostawia się w specjalnej szatni, dostaje się ręcznik. Przy saunach jest opisane, jak należy saunować: w parowej całkowicie nago, ręcznik należy zostawić na zewnątrz, w fińskiej siedzieć na ręczniku, stopy również na ręczniku (żeby potu na deskach nie zostawiać). Do jacuzzji nago, ręcznik zostawia się na wieszaku przy wejściu. Na leżakach można leżeć owiniętym w ręcznik. Pod prysznice, "górski strumień" również nago. Faceci raczej się tam nie wstydzą, chodzą wszędzie nago. Kobiety różnie. Niektóre cały czas nago, inne trochę zasłaniają się ręcznikiem, były też takie, które w saunie, jackuzzi, pod prysznicem zasłaniają łono i piersi rękami. W saunie też się zdarzało, że całkowicie owinięte ręcznikiem siedziały. Dziwnie to wyglądało. Zauważyłam, że niektóre parki, jak przyjeżdżały w większym towarzystwie (dwie, trzy parki) to dziewczyny się krępowały obecnością koleżanek i ich facetów. Nie widziałam, żeby faceci mieli erekcje, mimo, że było wiele, naprawdę niezłych lasek i mieli co podziwiać. Mój facet też nie miał problemów z niekontrolowaną erekcją podczas saunowania. No, chyba, że zdarzyła się jakaś "specjalna" akcja. A takie bywały :)

Gość gość
A kolega zamiast koleżanki nie mógłby być? Wybieram się do Białki , więc może razem pojedziemy???? mogłoby być sympatycznie.

Gość gość
Od dawna szukam miłej dziewczyny na wspólny wypad do sauny. Rejon Krakowa, Bochni. Może znajdzie się zdecydowana na wspólny relaks w miłym towarzystwie i przy miłej rozmowie.