Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SWEETPUSSSY

Lekcja seksu oralnego

Polecane posty

Gość SWEETPUSSSY

Mój facet mówi, że najlepiej robię loda na świecie.Chciała bym się podzielić moją techniką w wami drogie kafeteianki. Jeśli facet leży na łóżku i jest gotowy to: 1 kleczymy na łóżku leciutko pochylone, najlepiej jak facet ma rozchylone nogi a my jesteśmy między nimi. 2 najpierw leciutko bawimy się członkiem trzymając go w dłoni. Wtedy wyczówamy, co nasz Pan lubi czy chce delikatnie czy ostrzej. 3 bierzemy go w usta delikatnie tak aby jego czerwona gówka była gotowa do kolejnych uniesień. 4 pieścimy go całego trzymając drugą ręką u na sady. Dobrze jest jak bedziemy jednocześnie go ssać ustami, a dłonią masować jego genitalia oczywiście bardzo delikatnie. 5 pamietajcie jeśli wam wyjdzie z ust, to bierzemy go spowrotem ustami, nie radze ręką bo to traci cały urok. 6 po jakimś czasie można pobawic nim za pomocą ręki i delikatnie muskać jego gówkę. 7 Dla bardziej wyzwolonych kobiet polecam delikatnie pieszczenie językiem częsci między jądrami a odbytem, facet to uwielbia. Oczywiście musi być czysty i pachnący. 8 Dobrze jak powie, że zaraz dojdzie wtedy jeszcze bardziej go można ssać najlepiej całego czym więcej go zmieścicie tym partner będzie bardziej zadowolony. 9 Tuż przed wytryskiem raczę delikatnie jedną ręką na ośleb głaskać klatkę pierśową mężczyzny, delikatnie szczypiąc jego sutki 10 wytrysk najlepiej na piersi lub jak ktoś lubi w usta.

Gość jatajok
Niezła jesteś

Gość AnuszkaDupuszka
Nie opisałaś nic specjalnego... Chyba dopiero zaczynasz swoją przygodę z seksem, bo wiedzę masz niewielką... ;)

Gość SWEETPUSSSY
Twoja raczej jest zerowa skoro nic nie napisałaś. Gadać każdy może

Gość Demiaaace
Mało na razie umiesz. Ale dobre to, że chcesz się uczyć.

Gość kkallejdoskop
Ty za to umiesz samam ze sobą. Ucz się to może znajdziesz chłopaka

Gość Mam nadzieję że tego loda
robisz lepiej niż piszesz. Niby półanalfabetka, ale zawsze będziesz miała jakiś fach 🖐️

Gość piotruś pan na chaju
Właśnie - czepiacie się. Laska ssie a wy chcecie żeby jeszcze myślała. Jesteście okropni 🖐️

Gość piotruś pan na chaju
Larwa, której brakuje zawsze będzie miała jakieś "ALE"

Gość gdeuhud
Larwa to określenie nie na miejscu. Raczej dziewczyna, która ma sucho między nogami. Mówiąc w slangu ma posuchy w piczku ;-) Co do seksu oralnego najlepiej jak ty jesteś nad nim, wtedy on też może cię zadowolić.

Gość BUVeb
WIDAĆ, ŻE WIESZ DO DOBRE ;-)

Nic nowego niepowiedzialas.Ja od razu mowie ze zadnego dotykania dlonia glowki,tylko ustami i nie szarpcie kutasem jak dzwignia od biegow w maluchu.

Gość @fubu
co za podpis!!!! :) masa :)))))))))))

Gość slodkatzipka
nie napisala ze podczas orgazmu zoladz jest bardzo czuly i wrazliwy, ssac trza znacznie lzej niz przed orgazmem, bardzo leciutko i delikarnie, ja tak mam ale moja pani o tym wie, ot porada dla dziewczyn ktore chca zrobic laske z polykiem i nie zepsuc na koniec

Gość czerwona glowka???
no to on juz musial miec wczesniej jakas lepsza lekcje seksu oralnego !