Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina1994

Jestem metalówa a moja durna wychowawczyni z szkoły myśli że jestem emo

Polecane posty

Gość karolina1994

ona w ogóle nie rozróznia subkultur i osmiesza mnie już od półtora roku! na lekcjach wychowawczych mówi że jestem emo i wszyscy sie ze mnei śmieją, jak tłumacze to nie rozumie. kretynka [zły] ja nie wygladam jak emo :-o wyglądam jak fanka metalu.

Gość istnieje istnieje tylko...
Jesteś młodziutka i głupiutka... z czasem zrozumiesz ,że subkultury to głupota i idiotyzm na maksa. Masz kompleksy natury fizycznej i na siłe próbujesz się wyróżnić z tłumu, najwidoczniej nic oprócz swojego ubioru i sposobu egzystencji nie masz do zaoferowania;

Gość StingShap.
nienawidzę kobiet- metalówek.. no totalny brudas i ochlap ;/

Gość karolina1994
znam osoby w wieku 35 lat które nalezą do subkultury metalowej albo punkowej więc spadaj, bo gówno wiesz 🖐️ nie mam kompleksów, po prostu podoba mi sie ta muzyka i subkultura, więc sie tak ubieram, nie wolno mi? mam dużo soba do zaoferowania.

Gość stingshap nawet twoja laske
twoja opinia nie obchodzi wiec wypierrdalaj looserze :P a ty mloda metalofko patrz sie na siebie a nie na innych bo sie niczym od plastikow nie roznisz :P i co z tego ze ignorancywo ma cie za emo? ty wiesz lepiej wiec co cie obchodzi ich opinia? to oni sa ignorantami i gowno wiedza ;)

Gość karolina1994
no bo to upokarzające :-o

ho ho też kiedyś miałem długie włosy chadzałem na koncerty balowałem do późnych ranków. MMMM był taki czas.Teraz ramonezka wisi w szafie i czeka na lepsze czasy. Twoja wychowawczyni nie musi rozróżniać subkultur - dajesz jej powód do śmiechu to się śmieje. Nie dawaj jej powodów do śmiechu, nie brnij w temat olej tak po prostu.

Gość karolina1994
czyli sugerujesz że "emo z zachowania" to osoba agresywna i niezrównowazona psychicznie? ja myslałam ze emo to takie smutne dziecko depresyjne.

Olej babsko, najlepiej jak podejdziesz do niej na korytarzu albo zostaniesz w klasie jak wszyscy wyjdą i sobie z nią porozmawiasz. Nagadaj jej coś, że więcej nie będziesz się przysłuchiwać, jak ona cie obraża, tylko udasz się do odpowiednich osób, żeby coś z tym zrobili. Byleby ta nauczycielka nie była psem ogrodnika :O

Gość Słoma w butach
Z ciekawości - czego konkretnie słuchasz? I jak się ubierasz?

Gość hellenka z okkienka
metale to przeciez emo.

Gość istnieje istnieje tylko...
Nie jesteś sobą, nie jesteś oryginalna, utożsamiasz się tylko do czegoś co wydaje Ci się fajne. Wiem o wiele więcej niż ty, mam już swoje latka, poznałam wielu takich ludzi, zagłębiałam się w ich psychologię, pisałam pracę dyplomową na temat subkultur skupiając się głównie na "metalach" miałam paru takich ludzi w rodzinie, którzy z biegiem czasu to porzucili. Wnioskując: tak jak pisałam. Masz bardzo nieukształtowaną osobowość, masz ogromne kompleksy, poszukujesz uznania i zauważenia, nie chcesz być jak wszyscy inni, chcesz się wyróżnić na siłę by być zauważoną. Jeszcze długa droga przed tobą nim zrozumiesz kim jesteś i jaką rolę powinnaś odgrywać w społeczeństwie.

Gość hmm.mm
Tak czy siak Nirvany słuchsz...

Gość karolina1994
o jaki portret psychologiczny osoby której nie znasz 🖐️ To jak wyjasnisz istnienie 35 i 40 letnich osób nalezących do takich subkultur? oni też sa niedojzali i mają nieukształtowaną osobowość? Jest mi dobrze byc metalówą, nie wiem czemu mialabym przestać i nie wiem czemu mnie obrazasz. Każdy żyje jak chce. A czego słucham? Slayer, Exodus, Anthrax, Morbid Angel, Exumer, Destruction, Sodom, Kat, The No mads, Moonspell, Graveworm... dużo tego.

Gość A czemu nikt nie powie że
ta jej wychowawczyni to IDIOTKA? jak można tak dzieciaka publicznie w klasie szkalować? tępe szmaty dzisiaj w szkołach uczą. i jeszcze radocha, że się klasa śmieje cała.

subkultury są całkiem ok - wprowadzają urozmaicenie - jednak problem polega w momencie , gdy człowiek zaczyna żyć jak w sekcie i tracić osobowość...

Gość alkohohlik
Upokorzyć można tylko osobę która na to pozwoli, jeśli masz swoje zdanie na swój temat i nie obchodzi Cię zdanie innych to czym się martwić.

O kiedy to metale użalają sie na kafe, ze ktoś ich myli z emo ? Ludzie nazywajacy sie metalami, punkami itp raczej mają gdzieś to co inni o nich mówią, ważne że sami wiedzą kim są

Gość pod warunkiem, że pójdziesz do
jak masz kolczyk w piczce, to jestes emo. Pokaż wychowaczyni i nie ch odpierdoli

Gość za wyzywanie od emo
nalezy się wpierdol i tyle.

Gość kuuuuuuuuuuurwa
dziewczyno ogarnij się.. jak mozna byc metalem???

Gość nie rozumiem, sorry
nie weim czy wiesz ale nauczyciel nie ma prawa publicznie Cie osmieszac, ani w ogole nie ma prawa, jezeli czujesz sie ponizona jej zachowaniem wal jak w dym do pedagoga lub dyrektora. Sama jestem nauczycielka i nie znosze glupich bab ktorym sie wydaje ze sa zabawne. W mojej szkole uczniowie sa instruowani jaki maja prawa i jakie obowiazki. Skoro wymagamy od nich kultury i poszanowania zasad sami musimy ich przestrzegac.

Gość nie rozumiem, sorry
ps: sama kiedys bylam metalowa, 14-18 rok zycia. To byly piekne czasy :D

Gość metalówy są do bani
są słabo wygolone w porównaniu do innych dziewczyn

Gość to ty chyba nigdy z
metalówą w łóżku nie byłeś...

Gość metalówy są do bani
często mają włosy na rękach i udach, do tego pod pachami nie golą się codziennie