Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaksiezemścić

jak sie zemścić na wspóllokatorce z akademika za wredny zart?

Polecane posty

Gość kulaginda0000
Nasikaj jej do szamponu, żelu pod prysznic etc. Wysmaruj jej ciuchy gównem, nawrzucaj jej do kieszeni petów. Hmmm, co jeszcze...

Gość Alfabet mafii na TVN
Niketóre pomysły sa przyjebane i grozi za nie odpowiedzialnośc karna :o Ale za takie, ze ją cipka troche poswędzi to dobrze jej :o jak sie musiała autorka czuć, pomyślałąs ty obrończynio z dupy? chyba nikt nigdy ci świństwa nie zrobił, ze tak pierdolisz trzy po trzy

Gość zrobił ale nikogo
nie otrułam za to:O świetna rady typy:ktoś ci ubliżył- podpal mu dom i zabij rodzinę:O nosz kurwa może by tak adekwatnie do przewinienia a nie truć człowieka:O

Gość Killeruś810818
Się kurvva umoralniacz znalazł a sam/a nic lepszy/a i ludziom świństwa robi.

Gość Killeruś810818
Nikt nie wyznaje zasady nadstaw drugi policzek chyba że jest na tyle pierdolniety by śmiecia z siebie robić. Jak kuba bogu tak bóg kubańczykom

Gość Alfabet mafii na TVN
debilko ja nie każe truć pizdo pojebana spierdalaj stąd :o

Gość zrobił ale nikogo
nie mówię o tobie tylko o ludziach którzy każą myć naczynia domestosem, nie umiesz czytać?:O i nie ty decydujesz kto moze pisać w tym temacie a pozabijajcie się wszyscy nawzajem, powodzenia🖐️

Gość kulaginda0000
Dokładnie, to jest najgorsze upokorzenie jak ktoś Ci pluje do buzi. Znaleźli się obrońcy głupiej suki, która wpada na tak idiotyczne pomysły.

Gość tormentor666
ja tak napisałam :classic_cool: i co

Gość kolorekzielony
nie no,co niektore rady sa przegieciem.szczegolnie te z domestosem.znam taki przypadek,koledzy dosypali jednemy kumplowi kreta(to jest taki udrazniacz do rurociagow) do coli.ten wypil porzadnego lyka, ma poparzony przelyk a tamci koledzy staneli przed sadem jako dorosli mimo ze byli niepwlnoletni, i dostali kare odsiadki. chlopak ma do konca zycia poparzony przelyk i prawdopodobnie do konca zycia nie bedzie funkcjonowal jak kazdy. takze wiec ostrzegam przed wcielaniem takich pomyslow w zycie.

Gość kolorekzielony
juz chyba lepsze zemsta bedzie osmieszenie przy znajomych, niewiem,podrzucenie brudnej bielizny do torebki, czy naklejenie jakiejs kartki z upokarzajacym napisem gdy wspollokatorka bedzie wybierala sie na miasto albo na uczelnie:)

Gość Zrobił ale nikogo
Codziennie rano mama podaje mi na śniadanie swój pożywny stolec udekorowany ejakulatem taty. Czy spożywając go regularnie jest szansa że zajde w ciążę?

Gość pikkolo
A może wykonaj klasyk ze znanego polskiego filmu. Wyczochraj rowek jej szczoteczką i zrób fotkę by dokładnie było widać że to jej szczoteczka. I przy nadarzającej się okazji zapytaj "pamiętasz żart jak mi naplułaś? Masz fotkę".

Gość lfjls9fcs
do Yachu Chrystman: Ty bezmozgowcu jak mozesz obrazac porzadnych ludzi uczacych sie zawodu przyrownujac ich do gowna. To zaden z nich sie tak nie zachowal. Wiec ty pasozycie spoleczny odnos sie do ludzi pracy z nalezytym im szacunkiem, bo gdyby nie oni to bys przyglupie sam sobie w zycie nie poradzil (a). Glupota to jednak najbardziej rozpowszechniona z nieuleczalnych chorob na swiecie a w Polsce w szczegolnosci!

Gość Hrenn
Jestem na etapie ekstremalnej złości na sublokatorkę, która w sposób podly mnie poniżyła, wchodząc tutaj czułam tylko jak gotują mi się wnętrzności, ale im dalej w tekst, tym głośniej się śmiałam, tak absolutnie niezwykłe są Wasze koncepcje. Dziękuję za poprawę nastroju. Już gotuję się mniej, a zemstę obmyślę metodycznie i będę delektować się nią na zimno. Pozdrawiam wszystkich pozytywnych wariatów.

Gość gość
Domestos jak najbardziej :)

Gość Adnoi
Jak ktoś ma myszy w piwnicy, należy zebrać mysi kał i dodać do strawy, najlepiej w fakturze uniemożliwiającej wykrycie dodatku. Naturalnie przygotować filmik z produkcji, a po konsumcji wyświetlić do kawy.

Gość Adnoi
Ps. Biegunka pewna, a po projekcji również torsje. Satysfakcja gwarantowana.

Gość gość
I jak autorko, zemściłaś się?

Gość Asgość
Umyj brudną muszlę jej szczoteczką do zębów, potem spłucz brąz ze szczoteczki i odłóż na miejsce. Całość nakręć komórką i udostępnij koleżance po tym jak umyje ząbki:D