Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZOSTAWIŁAM go

Zostawiłam go:)

Polecane posty

Gość ZOSTAWIŁAM go

Zostawiłam go, teraz tylko się zastanawiam czemu z nim byłam: - nie ma matury - nie ma prawa jazdy - nie ma szkoły - nie potrafi rozmawiać - chamski - ma zepsute zęby+ brak jednego - robią mu się zakola - nie ma auta - nie ma swojego mieszkania - nie ma pracy - jest nieśmiały - wyzywa mnie - nie umie rozmawiać z rodzicami - nic nigdy nie wie - bije - jest pechowy- nigdy mu się nic nie udaje - nie zna podstaw ortografii - nie zna znaczenia wielu słów - myśli że jest najmądrzejszy a jest największym tępakiem jakiego znam - nie umiał mnie obronić - NUDNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - LENIWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - szuka służącej - nikt go nie lubi - on nikogo nie lubi ;))))))))) - upija się - ZAWSZE SIĘ SPÓŹNIA - nigdy nie wie co powiedzieć - nie ma poczucia humoru, nie umie żartować - bez żadnych szans na jakąś przyszłość - oschły - nie umie zabawiać towarzystwa - jąka się - przejęzycza - głupio gada Jak myślicie?:D

Gość gorący 26 latek
ale mimo tylu wad dobrze Cie pierdolil :]

Gość ZOSTAWIŁAM go
właśnie kiepsko;)))))))))))))))))))))))

Gość bajubaj
a klape po sikaniu opuszcza?

aha, nie ma auta, prawa jazdy, mieszkania, faktycznie jaki z niego "nicpoń"

Gość ZOSTAWIŁAM go
Nie opuszcza;) Musiałam wypisać wady;) aby było łatwiej zapomnieć;)

Gość ZOSTAWIŁAM go
Dareios-> ja te rzeczy posiadam... a on nawet nic w tym kierunku nie robił;) a prawo jazdy zdaje juz 6lat:D

ja mam 25 lat i prawa jazdy nie zrobiłem. na tą chwilę nie mam takiej potrzeby. ale rozumiem że raczej wkurzała cię jego bierność?

Gość bajubaj
no to faktycznie miarka się przebrała.

Gość ZOSTAWIŁAM go
Ekspert a co Cie tak zabolało:D

Gość ZOSTAWIŁAM go
Dareios ja rozumiem, że niektórzy nie mają takiej potrzeby.. ale kurcze.. żeby nie potrafić nauczyć się 400pytań.. i tyle lat zdawać.. to WSTYD i nic więcej;) i to jego wyśmiewanie się "Ty nie idz na prawo jazdy bo nigdy nie zdasz";) Poszłam i co?:) Za drugim razem zdałam, a testy bezbłędnie:)

tzn trochę się boję swojej reakcji za kierownicą. jestem trochę za nerwowy. albo bym zapluł szybę od przekleństw albo komuś napier... jakby mi drogę zajechał

Gość ZOSTAWIŁAM go
Hahah:) no ja takie osoby rozumiem;) jak najbardziej, ale Twoja sytuacja jest inna- Ty wiesz, że nie potrzebujesz prawka.. On twierdzi że jest dobrym "kierowcą":)