Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wózek drabiniasty

Wózek 3w1 do 2,5 tysiąca

Polecane posty

Gość Wózek drabiniasty

Witam! Przymierzam się do kupna wózka, bo za 2 miesiące mam termin. Wiem już że chcę wózek klasyczny, pompowane koła, duża gondola, możliwość dołożenia spacerówki, zapięcie fotelika na ramie. Mam budżet 2,5 tysiąca? Możecie coś doradzić? Ja obstawiam jak na razie taki, ale jestem otwarta na wszelkie propozycje http://www.navington.com/produkty/rama-carav el#adriatic Macie jakieś opinie? Będę wdzięczna za odp!

Gość mama nasturcja
fajny podoba mi sie ja moge ci polecic znacznie tańszy jeśli jesteś zainteresowana http://allegro.pl/baby-smile-neo-fotelik-wysylka-gratis-smile-i2011342893.html powiem tak nie warto z mojego punktu widzenia wydawać sporo na pierwszy wózek - gondola przydała nam sie na 4 -5 miesięcy, potem spacerówka z zestawu 3 w 1 na kolejne 8, ale i tak większość osób po roku kupuje już lekką spacerówkę i wtedy warto kupić dobry wózek bo będzie na dłużej i musi być lekki itd, dziecko jest już cięższe i wycieczki są dłuższe i bardziej urozmaicone :-) Ale to tylko moje zdanie :-)

Gość fdhghjjkvcdehhj
Polecam implast bolder sd eco line! Duzzzza gondola, pompowane kola, super amortyzatory, 3 w 1 z reszta poczytaj w necie najlepiej

Gość mamama27
popieram - na cholere wydawać tyle na wózek - ja mam jumpera x - 1200zł za 3 częsci - jestem bardzo zadowolona - super wózek na wszelkie tereny i pory roku - i synek bardzo go lubi

Gość mamama27
aa i przednie skrętne koła to podstawa - jak nie wierzysz to idź do sklepu i pojeździj takimi nieskrętnymi i pomyśl że wozisz tam 6 kg dziecko i na każdym zakręcie szarpiesz się z wózkiem - a przejedź się takim ze skrętnymi .. aa i jakaś wielka gondola też wcale nie jest potrzebna - dzieci nie przepadają za jeźdzeniem w gondoli - ja na wiosne zmienilam na fotelik wpięty w stelarz żeby synek widział świat - a w 6 m-cu był już w spacerówce