Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubncjkebcek

Kojarzycie piosenke Zakopower - "Bóg wie gdzie"?

Polecane posty

Gość ubncjkebcek

Pewnie niektórzy tak. Czy moglibyście w skrócie napisać o czym wg Was ona jest? Bo nie mogę nigdzie trafić na jej interpretację. A sama nie wiem czy dobrze ją rozumiem..

Gość ubncjkebcek
dla ścisłości tekst: Jestem latawcem co, nagle wypadł mu z rąk I nie zwracam uwagi wcale na jego płacz. Pędzę jak wiatr, jak balonik lece gdzieś Bóg wie gdzie x5 Te zabawki i gry, w kąt złozone to my Lalki stworzone do zabawy; Małpa i pies, Tygrys i lew Żeby jego jasny śmiech zabrzmiec mógł. REF Choć go czasem zostawiamy, uciekamy, Każdy jednak wie, Najwazniejsze że chwil pare wieczny chłopiec dobrze nami bawił się.. bawił się.. bawił się.. bawił się Choc go czasem zostawiamy, uciekamy Kazdy jednak wie, Najwazniejsze, ze chwil pare wieczny chłopiec nami bawił sie. Choc go czasem zostawiamy, uciekamy kazdy jednak wie, najwazniejsze ze chwil pare wieczny chłopiec dobrze nami bawił się, Pobawił się.

Gość pod warunkiem, że pójdziesz do
nie lubie tych katolskich poyebańców i psychopatów.

Gość o szkitzo
chodzi o to ze bog sobie stowrzyl ludzi zwierzeta i swiat dla swojej prywatnej zabawy

Gość jak dla mnie o tym
że Bóg się nami bawi...ale sama nie wiem, też się nad tym zastanawiałam

Gość ubncjkebcek
up

Gość ubncjkebcek
ostatnie podbicie i wyłączam kompa:P

Gość gość
Bez wolnosci wyboru nie moglby nas nauczyc milosci. Bo chyba milosc to ciagle wybieranie dobra A to ze czasem ktos WYBRAL zeby nas skrzywdzic - to nie wybor Jego ale wybor tej osoby ktora krzywdzi. Ot i tyle mam do powiedzenia A osoba ktora napisala ..,,,pod warunkiem, że pójdziesz do nie lubie tych katolskich poyebańców i psychopatów." ------ tez dokonala wyboru --zamiast probowac szukac prawdy wybrala nienawisc - ot co !