Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalaj_sylwester

samotne kobiety to desperatki

Polecane posty

Gość lalalaj_sylwester

Wczoraj byłem na sylwestrze. (ha, kto nie był, nie?) No, ale ten byl dla mnie wyjątkowy. Otóż przed wyjściem postanowiłem sobie zwalić. Tak też zrobiłem razy dwa :D Jako, że już nie miałem dzikiej potrzeby zspokojenia swoich pierwotnych potrzeb, na sylwestrze czułem się dość wyluzowany. Kompletnie nie zależało mi na wyrwaniu lachona, usiadłem, polałem wódeczkę i tak mijał sobie czas.... Z czasem jednak zacząłem dostrzegać ciekawą rzecz. Otóż pierwszy raz to nie ja goniłem, a ja bylem goniony. TAK. Te desperatki, wolne, nienajpiękniejsze, już leciwe.... wręcz nachalnie zaczęły łaknąć jakiegoś fiuta !! Wraz z ich kolejnym wypitym kieliszkiem widok ten był coraz żałośniejszy, a zarazem przekomiczny :D Coś pięknego, gdy sobie siedzisz, czy też opierasz się o bar, a tu kolejna, jedna za druga podchodzi i zarywa, zagaduje, och, ach i próbuje tych swoich sztuczek :D No, to tak chciałem się pochwalić :)

Gość amerykę odkryłeś ale tutaj
zaraz się zlecą obrończynie kobiecości i powiedzą, że to niektóre tylko takie są, a tu na kafe są porządne wszystkie:D P.S. Aha, ja nie byłem nigdzie na imprezie, w domu sobie spokojnie szampana sączyłem:D oszczędziłem sporo kasy i takich głupich sytuacji:D

Gość StingShap.
Miałem to samo wczoraj... byłem na domówce, gdzie były 4 kobiety z czego trzy wolne.. niestety niezbyt piękne (to wyjaśnia, czemu wolne..) i dosłownie każda starała się o moje względy przez ową imprezę a kiedy zaczęły się tańce to non stop mnie namawiały abym wszedł "na parkiet" potańczyć z nimi... ja oczywiście olewałem pasztety, bo nie jestem tak zdesperowany aby zadowalać się blazami, interesują mnie TYLKO atrakcyjne kobiety

spoko, nawalone laski polecą na wszystko co sie rusza i nie ucieka na drzewo