Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmakZyyCi.a

Dlaczego lecą na mnie tylko mało atrakcyjne kobiety? dobija mnie to

Polecane posty

Gość SmakZyyCi.a

Bez kitu... to jakieś fatum odkąd żyję na tym świecie, a dokładniej odkąd interesują mnie kobiety, czyli mniej więcej od 12 roku życia ZAWSZE miałem wbrew pozorom duże powodzenie... ale oczywiście jest jedno 'ale', ano takie, że to powodzenie miałem u kobiet, które mi się nie podobają natomiast za każdym razem kiedy mi się jakaś kobieta spodobała i chciałem coś więcej to dostawałem NOTORYCZNE kosze... mam 23 lat i nigdy w życiu nie poderwałem kobiety której chciałem załamuje mnie to... i aby wyprzedzić głupie biadolenie mało atrakcyjnych kobiet z kafeterii- nie, w cale nie szukam księżniczek, kobiety na których mi zależy są absolutnie 'normalne' ... przeciętne, ładne, fajne.. ale nie żadne mega laski z okładek playboya

Gość Korneliuszzz
mam dokładnie to samo mam 25 lat i już zrezygnowałem z podrywania...

możliwe, że jest, ale tutaj tylko te z atutami atrakcyjnej wygrywają, więc raczej nie ma związku z "problemem" autora :)

Gość prawda jest niestety taka
prawda jest taka ,że ty dla tych co się podobają tobie jesteś za mało atrakcyjny. One mają większy wybór i wybierają tych ,które je kręcą...Mi też laski mniej atrakcyjne (nawet te zajęte) kleją się do mnie po pijaku mówią jaki jestem fajny itp i dlaczego nie mam laski ,że taki facet powinien mieć ...no pewnie że powinien i zdaje sobie sprawę ,że taką mniej atrakcyjną bym mógł mieć ,ale po co ?...choć lata lecą i czasem się zastanawiam czy to się tak DA obustronnie czy albo może czeka mnie głupi wybór tj ,albo z rozsądku i bez wielkiej namiętności zwiążę się z kobietą która wejdzie za mną w ogień ..odwrotnie wieczny stres z byciem z atrakcyjną laską gdzie ona będzie podrywana codziennie ,a ja co miesiąc.

Gość e30
kolega mam tak samo ja Ty :)

Gość SmakZyyCi.a
e30.. jestes kobietom?

Gość fgffgtytytuuyyuyujhgg
WYLUZUJ! Powiem ci tak taka sytuacja jest do wyćwiczenia i wyrobienia Nie wiele ci brakuje recepta jest prosta 5 dni w tygodniu na siłce i po roku będziesz mieć każdą po za tym takie drobnostki jak opalić się i fajne ciuchy do tego autko nawet nie będziesz musiał kupować autka dla szpanu tylko zwykłe normalne typu audi a 80 żeby laskę podwieść ale siłka i odzywki to podstawa po prostu jesteś zaniedbany dlatego tylko zaniedbane na ciebie lecą Nowy rok czas najwyży czas coś zmienić co nie?