Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witam pozdrawiam z londynu

ZAKOCHAŁAM SIĘ W JAK WY TO MÓWICIE CIAPATYM

Polecane posty

Gość wielkie mi zeczy
he he dobre killerus:) sluchaj znam Polki które byly w zwiazku z ciapatymi,pakistancami a pozniej plakaly ze on bije i poniza,zabral paszport i nie moga nawet do kraju wrócic...takze nie opowiadaj mi tu bzdur bo juz za duzo takich przypadków znam i sadze ze nie sa z palca wyssane

Gość defndefernferfr
Ale skoro jestem w polsce to mowie po polsku. NIe jestesmy drechami,ubieramy sie normalnie po prostu polska jest 100 lat za murzynami i jak stoje np. na poczcie z nim to wszyscy sie na niego patrza bo w duppie byli gowno widzieli i to pierwszy czlowiek z zagranic.

Gość nanannana
a mojej koleżance Marokaniec dziecko porwał. Ona też zmieniła kolor skóry w tym związku- na sino-czarno-granatowy w niektórych nmiejscach. Co nie zmienia faktu- że autorka wątku ma praco wozić się z kim chce, jak chce i gdzie chce. To tylko jej sprawa i koniec. ja bym na was nawet nie spojrzała. I nawet jak chodzą takie opinie o "ciapakach" to to jest wyłącznie jej brocha. Nie wasza.

Gość witaj:)
hahhaahahhhaaha z ta higiena to padlam. moj ma w mieszkaniu prysznic i wanne z ktorych korzysta codziennie, bo-tu uwaga- wie do czego slużą! niektorzy mnie przerażaja na tym forum

Gość pod warunkiem, że pójdziesz do
pewno lubisz, jak naciera ciebie gownem, abyś miała ładna ciapata opaleniznę.

Gość Killeruś810818
I gdyby to nie było prowo nie obnosiłabyś się z tym w tak głupkowaty wieśniaczy sposób na forum.

Gość defndefernferfr
a co tych jak wy to mowicie ''plemiennych obyczajow'' to nie widzialm u niego nigdy.

Gość defndefernferfr
No ja tez padlam z ta higiena ahahahahah :D Mój też używa, nawet mydła i szamponu i uwaga w londynie mamy nawet zmywarke i rolety a okien nie zalaniamy szmata czy gazeta :)

Gość 67jioklo
skad jest dokladnie??? ja mma persa, te z ciapuja go ale ja amm w dupie..mi jest dobrze

Gość nanannana
aha czyli jasne, jesteście ofiara popierdolonego społeczeństwa. Ok, rozumiem. Nadmierne gapienie się powinno być uznane za molestowanie- tutaj to jest tak jakby "część kultury"- wiocha i tyle. Jak moja kol. przyjechała do Pl ze Szkotem to też się na niego gapili- mimo, że "normalny" tylko nieco inny- tzn widać, że z zagranicy... Ten kraj to porażka

z biciem i porwaniami to rzeczywiscie prawda, zdarza sie, ale u muzułmanow! nie mylcie religii. chociaz w polsce tez sie zdarzaja pobicia, prawda?

Gość ojgfhjvbntfcghbn
A KTO TO JEST CIAPATY ?:O

Gość defndefernferfr
oni nic o nich nie wiedza a wystawili o nich oponie :o Mój urodził sie i wychował w Londynie :) I wie co to wanna, itp. Mało tego umie nawet prowadzic samochod. Takze dziwi mnie wasza zasciankowosc i dorbnomieszczanstwo :o

Gość nanannana
no żegnam was i życzę, żeby ci ludzie nauczyli się kultury i żebyście nie musiały się wstydzić za ten kraj jak teraz musicie. współczucia.

Gość nanannana
ale same też musicie przyznać, że jest dużo niestety takich "żuli" pochodzenia pakistańskiego w UK- a że często Polacy mieszkają w żulowych dzielnicach- to stąd te poglądy. Cóż...

ja nie mowie zeby nie patrzyli. ja czesto sie ludziom przygladam, szczegolnie jesli czyms sie wyrozniaja. mi chodzi o wyzywanie i zaczepianie, o to ze np na imprezach polacy chca sie bic z nimi czesto. nie wiem tylko co chca przez to udowodnic. tacy ludzie pokazuja w ten sposob totalne zacofanie

Gość 67jioklo
ciapaty -polzcy to wymyslili nie wiem okreslaja tak wszystkich azjatow, iranczykow, irakijczykow, hindu itp

Gość wielkie mi zeczy
sami sobie opinie wyrabiaja na swiecie,chodzi mi o ciapaków,robia z kobietami takie rzeczy ze sie w pale nie miesci i potem jeszcze pretensje ze sa negowani...

w kazdym kraju zdarzaja sie zule itp. chodzi tylko o to zeby nie uogolniac bo w kazdym kraju sa tez ludzie dobrzy, w indiach rowniez

Gość defndefernferfr
dokładnie te bicie sie. nie wiem czemu to jest tak wpisane w polska kulture :o

a jak polak chce sie bic a on tylko spojrzy na niego z politowaniem to dopiero sie tamten wkurza, chyba ze sie ośmieszyl :D

Gość dr. Regina Szewalje-Rodzińska
Przynosicie wstyd dla białej rasy!