Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vodianova1988

Jak myslicie ???

Polecane posty

Gość vodianova1988

W Wigilię chłopak złożył mi życzenia świąteczna a ja mu nie odpisalam bo sie pogniewalam na niego niestety.... a w sylwestra czekalam na drugiego smsa od niego a ja nie mialam odwagi pisac do nie go by zlozyc zyczenia sylwestrowe i wisi nic...... więc zle zrobiłam ?

Gość vodianova1988
wariuję przez to...

Gość Eleeena
skoro sie pogniewalas , byl w takim razie powod tego. Po co w takim razie czekasz na nastepny sms od niego? Nielogiczna jestes:-P

Gość vodianova1988
poniewaz mnie zranił kończymy naszą znajomosc i dlatego sie wkurzylam na niego a po tym zlozyl mi zyczenia co to ma do rzeczy??

Gość Eleeena
no dla mnie duzo.Skoro znajomosc juz jest wspomnieniem , chlopak zlozyl zyczenia z dobrego wychowania, nie odpisalas ( trudno ) , wiec nie rozumiem twoich rozterek. Jednak, jesli Cie tak to stresuje, zadzwon i powiedz o swoim zranieniu i zlosci. Najlepiej wyjasnic wszystko i albo zamknac definitywnie, albo sprobowac odbudowac relacje . Tak widze twoja sprawe :-D

Elena, oni są jeszcze na etapie pisania. Dzwonienie to wyższy poziom wtajemniczenia, który jak widać die będzie im dany osiągnąć.

Gość vodianova1988
ech.... w poniedzialek pisal tak konczymy naszą znajomosc a w sobote czyli wigilia to zlozyl mi zyczenia swiateczne z pelnym usmiechem!!! Kumacie??

Gość Eleeena
:-D mozliwe , ze tak bedzie.

Gość Eleeena
posluchaj -te zyczenia swiateczne mogly byc przez niego zlozone, jak kazdemu znajomemu , czy rodzinie.Wcale nie musial miec zadnego innego podtekstu. Skoro zabija Cie niepewnosc i dedukujesz , jak detektyw , zadzwon i podziekuj za zyczenia , w trakcie wyjasnij swoje watpliwosci. Nie utrudniaj swojego zycia za duzo , szkoda czasu na takie puste rozmyslania.

Gość vodianova1988
Lenna....brałam pod Twoją uwagę ze juz pisalam do niego smsa jakby nic sie nie staŁO .....zobaczymy co dalej :/

Gość vodianova1988
ciekawe.......

Gość vodianova1988
haha zbyt pochopnie podjął dezycję?

Gość vodianova1988
Czekam czekam

Gość vodianova1988
hehe z pięknego świata pochodzę .... a co bys mi doradził w tym sensie?