Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kociu

Co o tym sadzicie :(

Polecane posty

Gość Kociu

Czuje sie jakos podle sam nie wiem dla czego ... niby nic nie zrobiłem ale jakos przezywam tego sylwestra... super sie bawiłem wypiłem i byłem zadowolony uciekłem na chwile od wszystkich zmartwień a jednak cos.... :( . zaczynam sie nienawidzic za te moje uczucia za tą moją romantyczność bo sam uwazam ze taki jestem ... nie podoba mi sie to u mnie musze to zmienic musze zaczac byc twardy jakis silniejszy nie wiem co chcem od siebie ... moze to ze boli mnie to - ze ciagle mysle o Tobie ze zagladam w ten jebany telefon za tym smsem , i sam nie wiem po co , przeciez mnie Kochasz i wiem ze jestes mi wierna tak jak ja Tobie. kurcze mam zal ze nie wiesz o czym pisac ... ze te rozmowy przez telefon sa takie naciagane boje sie to pisac... :( . czuje ze poprostu nie chcesz pisac i tyle a co innego mam myslec / nie nie szukam zadnej dziury pisze tylko to co mysle przepraszam. Musze zacząć być niezależny i musze zacząć sobie sam radzic z wszystkim , bo niestety taka rola faceta powinna byc... Kocham Cię Napisałem jej takiego smsa co mam zrobic ?? bo sie nie odzywa ??

widzę że wziąłeś sobie moje słowa do serca... i w tym cały problem. wziąłeś do serca i wpadłeś w kolejną emocjonalną huśtawkę. a powinieneś wziąć to do głowy a nie przeżywać kolejne emocjonalne stany

Gość Kociu
Dokładnie tak :( nie ogarniam tego życia :(

ty nie ogarniasz samego siebie, bez obrazy ale masz stany emocjonalne jak baba.

Gość Kociu
jem klej, wącham prochy

Gość kdajfgbljdfgsfhfghdfghdtghj
kociu ile masz lat?

Gość Kociu
22