Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rjhegwoeigtaaaa

nie wiem co jest ze mną nie tak

Polecane posty

Gość rjhegwoeigtaaaa

jestem ładna, miła, uśmiechnięta. nie wiem co jest ze mną nie tak skoro nie mam chłopaka. np parę dni temu wybrałam się z koleżanką na imprezę (średnio ładna, trochę gruba i nieco infantylna) a jednak to od niej jakiś koleś chciała nr telefonu a ode mnie nikt.. przykre

może zabiajsz wzrokiem? może wyglądasz na taką "bez kija nie podchodź"?

Gość rn6js33ex567
może za ładna jesteś i boją się podejść

Gość rjhegwoeigtaaaa
nie zabijam wzrokiem, jestem miła i uśmiechnięta. jestem też poważniejsza od tej mojej koleżanki bo ona się zachowuje jakby miała fiu bździu w głowie, cały czas ma teksty typu "heloł cio tam" itp. ja odzywam się normalnym językiem, może powinnam też z siebie robić taką słodką idiotkę? nie wydaje mi się, żebym była zbyt poważna choć w porównaniu do niej chyba tak jest

Gość rjhegwoeigtaaaa
jeżeli mnie ktoś mnie podrywa to jest są to jakies stare dziadki albo gówniarze ok 18 lat a ja mam 23. nie wiem od czego to zależy

ja jestem nie mila i do mnie na imprezie podchodzą moze wcale nie jestes ladna tak jak ci sie wydaje

Gość rjhegwoeigtaaaa
nie uważam sie za bóstwo, ale ludzie mówią, że jestem bardzo ładna. jak patrzę w lustro to widzę ładną dziewczynę, ale mam taką delikatną urodę trochę jak dziewczynka. podchodzą do Ciebie sami? ot tak?

Gość rjhegwoeigtaaaa
nie wiem czy to ma znaczenie ale pomimo 23 lat w sklepie jestem proszona o dowód. może faceci mają mnie za starą maleńką? koleżanka z pracy mi powiedziała, że który klient nie przyszedłby do nas do biura to zawsze mówi, że jestem bardzo ładna i przykuwam tym uwagę. dlaczego więc nikt mi tego nie powie? nie zaczepi? przeciez na imprezie pod wpływem alkoholu powinni miec odwagę a jednak podrywają mnie gówniarze albo nikt

Gość rjhegwoeigtaaaa
pogada ktoś?

Gość Gosc
Nie wiem co z Tobą nie tak, skoro uważasz i Ty i inni, że jesteś ładna i młodo wyglądasz (a to moim zdaniem plus). Może wyglądasz na zbyt pewną siebie, za bardzo zaradną, taką, która nie potrzebuje nikogo? U mnie to wręcz odwrotnie - strasznie podrywają mnie faceci. Aż czasem mam tego dość, bo nie mam ochoty na nowe znajomości.

Gość rjhegwoeigtaaaa
dołuje mnie to. może to dlatego, że czekam na to? może to jakoś daje się zauważyć? nie jestem pewna siebie, raczej nieśmiała i cicha. zaradna- to fakt, jestem bardzo samodzielna i nie potrzebuję niczyjej pomocy