Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieperfekcyjna mama

Mój 2-latek doprowadza mnie do szału... Chcę uciec z domu...

Polecane posty

Gość nana28
Ja juz wszystkiego próbowałam nagrody kary itd jak za kare nie dostaje cukierka to opowiada nie lubie cię mamo jak bede duży pojde do pracy i sam sobie kupie, i tak jest zawsze na nagrodę reaguje w sposób taki że 10 min po nagrodzeniu potrafi narozrabiać z podwójną siłą. On chce bym cały dzień i uwagę poświęcała tylko jemu ja mam też inne obowiązki muszę pomóż starszemu w zadaniu nakarmić i przewinąć małą a to już jemu się bardzo ale to bardzo nie podoba. Jeżeli coś robię wołam go jeśli ma czas to robi ze mną a jak mu sę nie chce to nie robi

Gość gość
jak mnie wnerwia ten wpis ze do roku najciężej a potem gdy dziecko starsze to już z gorki. szlag mnie zaraz trafi, bo to akurat [do roku] najlepszy okres dziecko je i spi i jeszcze nie 'szaleje' mam 2-latka sfrustrowanego i mam go dość a w brzuchu kolejny, nie wiem co mnie napadlo , zawsze chciałam mieć dwoje dzieci w podobnym wieku i co i mam prawie spełnienie 'marzen'. mam dość, gdybym chodzila chociaż do pracy. najchętniej popelnilabym samobójstwo w tej chwili

Gość gość
Ktoś tu napisał,że współczuje przedszkolankom.Wielkie dzięki ,dzieciaczki w przedszkolu są ok,tylko rodzice wybredni.Czepiają się nas przedszkolanek i dzieci .Robią dzieciakom wyrzuty za to,że pobrudziło spodnie lub nie zjadło zupy.Nie zjadł dzieciak ,bo mu nie smakowała i ma to tego prawo.Pobrudził portki ,bo się bawił w ogrodzie.Dziecko jest człowiekiem i ma takie sama prawa ,jak Ty rodzicu.

Gość gość
dawajcie dzieciom magnez- jakikolwiek np. magsolvit b6 - u nas po tygodniu była mega różnica - magnez uspokaja dzieci nadpobudliwe - łatwiej się im skupić i w ogóle - mój synek napawde po nim wygrzeczniał i wiem co mówię bo kiedyś przez 2 tyg nie podawałam i wrócić mały wrzeszczący tyran - od razu wróciłam do magnezu i synek się wyciszył

Gość gość
Ja mam rocznego i prawie 4 latka. Mało powiedzieć że jestem wykończona. Starszy zasypia ok. 23, jak chcemy go położyć wcześniej to tak się drze że budzi młodszego, młodszy jak się obudzi to kilka godzin z głowy, jak się nie obudzi to wstaje ok. 2 w nocy i nie śpi do 4-5, ok.5 rano zasypiam, wtedy budzi się starszy.... k....rwa nie mam już siły. SERIO. Dzisiaj wigilia. i powiem wam że najchętniej wysłałabym ich wszystkich do babci a sama wyspałabym się porządnie... nie mam sił na wigilię, na święta... na nic... chciałabym spać....i chwilę chociaż posiedzieć w ciszy.... kiedyś lubiłam góry, podróże, książki. miałam jakieś zainteresowania, teraz jedyne o czym marzę to chwila ciszy i snu.... wesołych świąt ludzie...

Gość Bozon Higgsa
K***in Mikke mówi że faceci szukają głupich kobiet, żeby nadawały się na matki. Mawia, że żadna inteligentna istota nie jest w stanie wysiedzieć z dzieckiem dłużej niż chwilę. Gościa nie popieram, ale wiem, że dla inteligentnej kobiety małe dziecko , szczególnie bez wsparcia to istna katorga. Współczuję wszystkim kobietom na poziomie. Głupie kwoki radzą sobie z macierzyństwem doskonale. To ich świat. Jak dziec***odrosną to kwoki zostają kwokami poniżanymi przez inteligentniejsze nastolatki, a inteligentne kobiety są szczęśliwe.

Gość gość
p********z jak potłuczona ofiaro losu, która nie radzi sobie z własnymi dziećmi.

Gość gość
bunt 2 latki!!!!!!!!!!!!!! tez to przechodze :)