Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ezoteryczna dama

Wróżenie

Polecane posty

Gość Izusienka lalalala
a dlaczego mnie pominelas? zadalam pytanie jako jedna z pierwszych

Gość AnejtA
Co nas czeka w 2012 roku ja 07marz85 i Piotr 23 czer84

ida29 07.02.1982 rok Jaki bedzie dla mnie ten nowy rok? Jak z praca i czy bede z kims w zwiazku Tak jak pisalam 2011 rok to rok oczyszczajacy,ktory zabral ze soba nasze zmartwienia i pozamykal niezamkniete sprawy. Rok 2012 to rok przemian. Prace ktora spelnialaby twoje oczekiwania zalatwi ci osoba z bliskiego otoczenia. Jest od ciebie niewiele starsza.Rozpamietujesz stare zauroczenie,dlatego ciezko ci otwarcie mowic o sprawach dla ciebie istotnych w sferze uczuciowej. Mezczyzna ktory jest dla ciebie odpowiedni to jakas ciemnowlosa panna. On wstydzi sie swojego ojca.

Gość diddlinka malutka
15.08.1991. cynthia czy w tym roku zajde w ciaze? przez to ze bylam bardzo chora bylo to nieomozliwe wczesniej, jestem wlasnie po operacji.

Gość ida29
dziekuje bardzo i mas zracje z tym rozpamietywaniem a czy moge zadac jeszcze pytanie?

Gość malaczaenak214
Angelika 05.07.1992 Czy zdam ten rok akademicki ?

Gość Izusienka lalalala
prosze o wrozbe....iza 12.12.1893 -kiedy znajde lepsza pracE? bo 2 razy mnie pominieto :(

Gość uloo
mateusz 29.03.1989 czy i kiedy znajde wkoncu prace?

Gość zenekkk
11.12.84 Fabian Co mnie czeka w tym roku

Gość olalalalalaoallal
12.04.1993r. Aleksandra. Czy moje życie w tym nowym roku będzie lżejsze? Jak sobie poradzimy z nowymi wielkimi zmianami jakie nas czekają?

Dobry wieczór, Czy ja także mogłabym zadać jedno bardzo ważne dla mnie pytanie? Ja-Katarzyna 24.11.1983r- Czy spotkam w 2012r. kogoś z kim stworzę kochający, zdrowy związek? I czy jeszcze jedno pytanie czy Adam-01.01.1983r. wróci stamtąd gdzie jest? Bardzo serdecznie dziękuję za poświęcony mi czas...Życzę pięknego 2012r. Kasia Czy Adam jest w zamknieciu? Tu jest jakis mur. Ktos albo cos jakas natretna mysl Skontaktuj sie z mezczyzna o popularnym imieniu na 5 liter.

Gość Majmaka
Monika 25.02.1992 bardzo prosze powiedziec cos wiecej na tdmat tego mezczyzny z rodziny mojego ukochanego. Czy jest z bardzo bliskiej rodziny czy dalszej. Jakies jego znaki szczegolne. Czy jest w zwiazku czy wolny? Noi jaki jest stosunek mojego meza do mnie? Co czuje? Bardzo bardzo prosze.

Gość pytanie maaaaammm
Maksymiliian, 14.08.1990 r. Co mnie czeka w 2012 roku?

Gość Małgorzata 290986
Aj to jeszcze raz spróbuję:) do trzech razy sztuka może mnie zauważysz Ezoteryczno Damo:) Małgorzata 29.09.86- co wydarzy się w moim życiu w przeciągu najbliższych 3 miesięcy? Czy wyjdę kiedyś za mąż?

Gość aleeksandraaaaaa
13 12 1982 Aleksandra kiedy uczuciowo uda mi sie oderwać od przeszlości?

Gość Adddd
Adam 10.05.1992 pominieto mnie. Jaki bedzie dla mnie przyszly rok? Co z moim malzenstwem? Czy jest cos czdgo powinienem sie obawiac?

Gość Celinka Halinka
Celina 02.04..1985 Czy szybko umrę?

iza 12.12.1893 -kiedy znajde lepsza pracE? Twoje obecne zajecie,wogole nie jest dla ciebie odpowiednie. Powinnas wykonywac wolny zawod. Narazie zmian nie widze,w tym temacie musisz byc bardziej zaborcza.

Gość koko jambo123
Ezoteryczna damo mnie pominelas,bylam na pierwszej stronie. Anna27.03.1984 co mnie czeka w milosci w tym roku????????

Gość Edyta, 6 lutego 1990
Jakie bedą pytania na egzaminie z filozofii? Konkretnie. Tresc pytan poprosze. XD

Gość jajajajaj
Justyna, 01.08.1986 czy mężczyzna, z którym spotkałam się w piątek jest mną zainteresowany? Bo znów mnie pominięto...

Gość Kiwusia
Bardzo proszę o wróżbę. To dla mnie bardzo ważne. Kasia 04.06.2012 Jak potoczą się moje plany ślubne? Co mnie w związku z tym czeka w roku 2012?

Gość Oliwia 21.07.1989
wrozko,pominelas mnie Oliwia 21.07.1989 kiedy wyjde za maz?

Gość Kiwusia
Pomyliłam rok :) Teraz się zgadza Bardzo proszę o wróżbę. To dla mnie bardzo ważne. Kasia 04.06.1988 Jak potoczą się moje plany ślubne (ślub wrzesień 2012) ? Co mnie w związku z tym czeka w roku 2012?

Adam 10.05.1992 pominieto mnie. Jaki bedzie dla mnie przyszly rok? Co z moim malzenstwem? Czy jest cos czdgo powinienem sie obawiac? Maj to miesiac w ktorym rodza sie osoby o delikatnej psychice,tak delikatnej jak odradzajaca sie natura,Twoja Ukochana czuje sie niedoceniona i samotna. Badz ostrozny na jezdniach,przejazdach.

Gość Adddd
Dziekuje.

Gość diddlinka malutka
niewiem czy mnie pomineto czy nie ale zadam jeszcze raz 15.08.1991. cynthia czy w tym roku zajde w ciaze? przez to ze bylam bardzo chora bylo to nieomozliwe wczesniej, jestem wlasnie po operacji.

Gość Małgorzata 290986
Aj to jeszcze raz:) czwarty ale mam nadzieje że się uda wkońcu:D Małgorzata 29.09.86- co wydarzy się w moim życiu w przeciągu najbliższych 3 miesięcy? Czy wyjdę kiedyś za mąż?