Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ezoteryczna dama

Wróżenie

Polecane posty

Gość ja kassia
Tak, Adam przebywa w areszcie.. Ale ja wolałabym dowiedzieć się czy w 2012r. spotkam na swojej drodze mężczyznę z którym będę wreszcie szczęśliwa? Proszę raz jeszcze o poświęcenie dla mnie czas i sprawdzenie co karty mówią. Dziękuję, Kasia-24.11.1983r.

Gość Majmaka
Monika 25.02.1992. Ezoteryczna damo prosze cie.Odp mi na tamte pytania ktore napisalam kilka postow wyzej dotyczace tego mezczyzny. Bardzo prosze bo nie daje mi to spokoju.

Gość 19.04.87 sylwia
wróżko mogę cię prosić jeszcze o odpowiedz pod jakim kontem te badanie krwi zrobić? bo ostatnio robiłam w lipcu i były dobre. A tak konkretniej coś kiedy uda się zajść w ciążę?czy będzie to w tym roku? czy narzeczony 29.05.86 będzie ojcem mojego dziecka? Serdecznie dziękuję za poświęcony czas

Gość głupiadebilka
Paulina 10.10.1992r. czy znajdę prace?

Gość madziulaksa111
ludzie! laska ewidentnie puszcza wodze fantazji a wy to lykacie jak "tania dziwka..." :D

15.08.1991. cynthia czy w tym roku zajde w ciaze? przez to ze bylam bardzo chora bylo to nieomozliwe wczesniej, jestem wlasnie po operacji. Witaj. Wyczuwam wokol ciebie bardzo silna potrzebe zaopiekowania sie kims. Jest ktos komu bardzo wiele zawdzieczasz i chcesz tej osobie udowodnic ze jestes rownie silna jak ona. Dusza dla Twojego dziecka jest juz wybrana,to stara dusza,Twoje dziecko bedzie bardzo dojrzale i madre,bedzie rozwijac sie szybciej niz rowiesnicy.Nie jestem w stanie odpowiedziec konkretnie kiedy ale to nastapi.

Gość Ann1985....
Ania 13.10.1985 Michał 22.11.1984 Czy nasze dzieciątko będzie dziewczynką czy chłopcem?

Gość AnejtA
Zostalam pominieta Co nas czeka w 2012 roku ja 07marz85 i Piotr 23 czer84

Gość kiiciaaa
Anna 12.08.1985 jak ułoży się moje małżeństwo?

Gość ida29
ida29 07.02.1982 rok Jaki bedzie dla mnie ten nowy rok? Jak z praca i czy bede z kims w zwiazku Tak jak pisalam 2011 rok to rok oczyszczajacy,ktory zabral ze soba nasze zmartwienia i pozamykal niezamkniete sprawy. Rok 2012 to rok przemian. Prace ktora spelnialaby twoje oczekiwania zalatwi ci osoba z bliskiego otoczenia. Jest od ciebie niewiele starsza.Rozpamietujesz stare zauroczenie,dlatego ciezko ci otwarcie mowic o sprawach dla ciebie istotnych w sferze uczuciowej. Mezczyzna ktory jest dla ciebie odpowiedni to jakas ciemnowlosa panna. On wstydzi sie swojego ojca W jakim czasie poznam mezczyzne z ktorym cos wyjdzie i czy to bedzie powazny zwiazek?

Gość Miledy Milorda
Czemu jestem ciągle pomijana? Kasia 04.06.1988 Jak ułoży się moje życie w 2012 roku i jak potoczą moje plany śłubne (ślub planujemy we wrześniu 2012)?

Na dzisiaj konczymy. Na wasze pytanie odpowiedza wam karty. Talia kart klasycznycg od 9 do asa. Zadajcie w myslach pytanie i wylosujcie z talii 3 karty Przewaga czerwonych kart to potwierdzenie. Przewaga czarnych kart to zaprzeczenie. Do Przeczytania.

Gość diddlinka malutka
cynthia 15.08.1991 czy to dobry pomysl by mama sie wprowdzila do mnie i mojego narzeczonego? mieszka ona u cioci, ale chyba zle sie jej tam zyje, i wpada w depresje. :(

Gość krainaczarow666
Co mnie czeka w najbliższym czasie? Czy ze zdrowiem wszystko ok? Alicja 21.06.1993

Gość Buuu..
Czy wrozy pani dzisiaj?

Gość Oup
Wrozysz jeszcze?

Gość allison34
Witaj, Pragnę Was Serdecznie zaprosić na forum kartylosu.cba.pl gdzie mamy kilku dobrych, profesjonalnych wróżbitów, którzy chętnie odpowiadają na pytania. Sprawdzalność ich wróżb jest duża. Wystarczy wejść na forum, zarejestrować się i zadać swoje pytanie. Zapraszamy :)