Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allesssandra

CZY JESTEM ZBOCZONA ?

Polecane posty

Gość Allesssandra

Mam takie pytanie. Jestem pracownikiem biurowym i zawsze noszczę komplety dopasowane do sylwetki. Spódnica ołówkowa, bluzka, żakiet. Do tego zawsze noszę ładną bieliznę, pończochy, pas, i bieliznę tego samego koloru. Moje upodobanie polega na tym, że w pracy w łazience często ściągam dolną część bielizny i idę dalej pracować. Podnieca mnie myśl, że inni na mnie patrzą.

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
innych problemów nie masz

Gość Allesssandra
Ostatnio, do leczenia kanałowego, zdjęłam majtki i drażniłam się z dentystom majtając spódniczką. Dodam, że moje kobiece krągłości i damskie walory w obfitym rozmiarze 56 robią piorunujące wrażenie na panach :D

Gość chłop z ugorów
Szura twoje wymiary 56 to na samą myśl dają do myślenia lekarzą ,dentystą toś to chodzący smród po godzinie od kompieli w twoim biurze musi być otwarte okno i klimatyzowane ubrania ,odprowadzające smród 10 metrów w góre nad biurem bo wszyscy by zasneli .A jest jeszcze problem natury ludzkiej Ty mając wage ok135kg 150kg ostatni raz widziałaś swój dzyndzel w lusterku przed 1 kumunią ,a sex !!!!!!!!! kiedy cie ktoś zachaczył

Gość albo tak-albo nie
liczyłam na lepszą prowokację w nowym roku:(

Gość PERYPETEUSZ
aaaale cienias z ciebie aleksandra.... buuuuuu... ZENADA.PL

Gość stasia 9090
musisz wietrzyć du..pe bo ci sie poci ,kup sobie bielizne termoaktywną z zawartością preparatów antygrzybicznych,taką jak na narty,ryby lub dla motocyklistów,zainwestój w siebie z 300 do 500 złotych,a bedziesz miała komfort

Gość dziś trzeżwy
OLA ty na pewno jesteś sama ,nikt cie nie tracha, wiec pokaż swoją kolekcje wibratorów i innych użytecznych akcesori

Gość mąż pończoszek 39 Rzeszów
Droga Olu, Jesteś super kobietka. Chciałbym z Tobą pracować.

Nie rozumiem z czego tu się cieszyć zostawiasz tam te majty czy jak? Podnieca cie chodzenie bez?

Gość mąż pończoszek 39 Rzeszów
Olu, na prawdę jesteś super kobietka. Chciałbym wylizać Twoją mokrą muszelkę kiedy jesteś w pracy - bez majtek, w samych pończoszkach do paska, szpilkach i spódniczce. Buziaczki dla Ciebie.