Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On z kompleksami i obawami

Pytać dziewczynę czy jej byli partnerzy byli przystojni i czy szybko seks był?

Polecane posty

to wszystko to nic, ale jak by uważała że nie jesteś w jej typie to by z Tobą nie była, takich glupich pytan tj. czy byłym szybciej dała? sie nie zadaje.Co najwyżej możesz zapytać ją kiedy miała pierwszy raz, jeżeli masz taką ciekawość, ale sam na sam jak już dojdzie to tego między wami to ewentualnie możesz zapytać jakie pozycje lubi, a nie czy byłym szybko dała?? Chyba że chcesz wyjść na idiotę

Gość kkk1000
Moim zdaniem o to czy byli przystojni możesz zapytać, ale NIEZOBOWIĄZUJĄCO W ŻARTACH, natomiast o seks nie pytaj... to jest delikatna sprawa.

Gość henrykusz
jak nie..pewnie dlatego ze byli przystojni to im obciagala od razu po wyciagnieciu z wlasnej dupy!

Gość gggghjhuytgf
po raz setny zakładasz ten sam temat. oświecę cię, że nie jesteś ani przystojny ani fajny ani mądry, więc twoja dziewczyna zrobiła naprawdę choojowy deal. jak nie jesteś projektem, to jesteś megafrajerem.

Gość prawda jest niestety taka
Jak chcesz się dowiedzieć jaka jest mniejwiecej to rozmawiając z nia przy piwko opowiedz jakaś swoją szaloną przygodę z kobietami ,że Cie podrywały i że np koleżanka zapraszała Cie do hotelu i chciala Cie wykorzystać ;P ...wejdź na takie luźniejsze "zwierzenio-historyjki" to ona tez Ci coś powie o sobie..zapytaj czy lubi przygody i adrenalinę ..z czym jej to się kojarzy....mi tam na pierwszych randkach dziewczyny opowiadały różne swoje takie historie z życia i można było się dowiedzieć czy ma tendencje do harcowania czy nie...ale nie brnij tego jakoś mega mocno bo i tak Ci nigdy nie powie w prost co gdzie i jak i nie powinno Cie to obchodzić za bardzo liczy się teraźniejszość i to jak ona się zachowuje względem Ciebie teraz.

Dzisiaj żyjemy w epoce, w której rządzi kult ciała. Ja nie chcę być brzydszy dla niej niż byli partnerzy. A często kobiety zdają sobie sprawę, że ktoś jest brzydki, ale po prostu kochany

Nie szukaj dziury w całym na siłę bo takim sposobem można się doszukać wszystkiego...a to kiedy z tobą pojdzie do łózka to tez zależy od Ciebie czy będziesz sam to zwlekał czy jednak będziesz coś z tym robił np; zaproś ją na film do siebie przyszykuj jakieś winko do picia , przytulajcie się całujcie namiętnie zacznij ją przez ubranie dotykać , masować i potem rozbierać to tyle.

Gość gggghjhuytgf
weź sobie jakąś brzydka lochę, której przystojny facet by kijem nie ruszył i będziesz mieć pewność, że jesteś jej najprzystojniejszym, jak to dla ciebie takie ważne żeby nikt ładny jej nie ruchał.

Gość Nieperfekcyjna mama
Facet jesteś bardzo mało rozgarnięty. Pytać swoją kobietę o byłych to wielki nietakt. Przecież możesz ją wyczuć co jest dla niej ważne w życiu.Ile masz lat, że piszesz tak prostacko? A czy ona ma prawo pytać Cię jak często się onanizujesz i o kim wtedy myślisz, co sobie wyobrażasz? Pewne sfery życia są zastrzeżone tylko dla siebie samego i dopóki sama Ci nie powie Ty nie masz prawa pytać. Ale możesz ją zapytać czy się jej podobasz lub co w Tobie ona lubi...

"Ale możesz ją zapytać czy się jej podobasz lub co w Tobie ona lubi..." Pytanie czy się podoba trochę takie bez sensu ,ale zapytaj się..co jej się w Tobie podoba ,że chce z Tobą być...i tyle...a najlepiej to za dużo się nie pytać o takie rzeczy bo to będzie jej dawało do zrozumienia ,że ty tak naprawdę srasz w gacie ze strachu....Patrz na to co robi , jak się zachowuje w różnych sytuacjach i tyle. Wszystko wyjdzie z czasem.

Może po prostu powiem, że nie akceptuję kobiet, które spały z kimś bez związku i jeśli ona to zrobiła to niech lepiej odejdzie sama

A może lubi we mnie głównie charakter, ale wygląd już nie?

Gość zagubionaizapomniana
A co za roznica za co cie kocha/lubi, chyba wazne ze jakis powód sobie znalazła i chce z toba byc. Gdyby chciala byc z kims innym- przystojniejszym wg ciecie- to nie bylaby z toba tylko "polowała" na tamtego.

Gość zagubionaizapomniana
ciebie*

Gość dddddeeewqq3
ale macie zaklamane relacje o o to nie pytales i nie wiesz niezle

Dla mnie punktem honor jest być dla kobiety podniecającym seksualnie i atrakcyjnym wizualnie. Albo jestem przystojniakiem albo relacja z kobietą nie ma żadnego sensu

Ja niestety jestem perfekcjonistą na punkcie swojego wyglądu i strasznie jestem na tym punkcie przewrażliwiony

Gość dddddeeewqq3
bedziesz mial kase bedziesz gosc a tak to pozostaje ci kompleksy i porownywanie sie.tak ma kazdy facet tak mysle

Gość dddddeeewqq3
wg mnie nie mysl aby byc dla niej to ona powinna chciec byc z toba jak nie to szybkie do widzenia

Gość dddddeeewqq3
konczac podstawa to szacunek i milosc do siebie a one sa albo ich nie ma to tylko dodatek