Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1000złnazakupy

TEŻ TAK MACIE?? SPANIE U KOGOŚ....

Polecane posty

Gość 1000złnazakupy

Zawsze kiedy np jest domówka u kogoś, potem czekajac na autobsu rano, busa itd to nie mogłabym na przykład zasnąc u kogoś w łózku/ mieszkanie.. zdarzało się, że zchlopakiem mieliśmy pokój by się przespac itd, ale mi zawsze to sporo zajmowało aby zasnąc... jestem alergikiem strasznym i jak położe się do czyjegoś łózka to od razu mnie nos swędzi, włosy, nie mogłabym zasnąc :O a jeśli juz to lekkim snem..wczoraj byismy u kolegi na sylwestrze, nie mogłam się za cholerę przez 3 h dodzwonic na taxi, był koszmar :Oi tak zległam na łożku i strasznie tego nie lubie.. czuje sie brudna, zapomnialam wziac płynu do demakijazu, wszystko mnie swędziało, kichałam. Zawsze mam swiadomosc, ze spora droga do domu, zimno, przesiadki, skacowany wygląd :O u siebie w lóżku czuje sie swiezo, czysto, błogo moge zasnac..denerwuje mnie to, ze mam taki problem ze spaniem u kogos:O

Gość sławna_uczona
ja mam podobnie, też tego nie lubie dlatego kołuje sobie jakiś odwóz.

Gość 1000złnazakupy
na dodatek zawsze jak cos sie napijemy to potem ja rano mam bóle żołądka, wzdęcia, a załatwic sie nie moge, bo nie byłabym w stanie u kogos w domu :O w zyciu .. ale wtedy to boli brzuch najbardziej, chce sie prykac ale sie wie, ze nie mozna . to jest tragedia

Gość 1000zlnazakupy
w sylwestra spalam w wannie

Gość antees34
to jak u Was z wakacjami? nie wyjeżdżacie nigdzie?

Gość 1000zlnazakupy
z tej bezsenności cała noc uprawiałam sex ze wszystkimi uczestnikami imprezy

Gość 1000złnazakupy
nie podszywaj się, bo to denne.. wyjezdzamy, ale wtedy mam swiadomosc, ze przez kilka dni bede spac w łozku i bedzie ok, a nie ze po imprezie skacowani na łozku i w ogóle :O ze musze zaraz wstac i tłuc się do domu busami:O to jest dla mnie najgorsze co moze byc:O

Gość GFRHHHTGF
TAK TO JEST JAK SIĘ JEST WIEŚNIAKIEM I SIĘ NA WICHURZE MIESZKA

Gość gggghjhuytgf
urzekła mnie ta historia. na przyszłość spędzaj sylwka z polsatem. i po problemie

Gość kkljkjklhghj88
ja tez tak mam i co gorsza nie daje przez to sie mojemu facetowi wysypiac :o non stop sie wierce i krece , np dzis w nocy mimo ze bylo po 3 to zasnęlam dopiero pred 5 :o

Gość kkljkjklhghj88
ale na szczescie nie chrapie hehe