Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estennny

smutny sylwester

Polecane posty

Gość estennny

Wczorajszy sylwester był dołujący.Była zabawa na sali,znajomi...wszyscy w parach.Tylko ja sama. Siedziałam przy stoliku, czasem jedynie ktoś się zlitował i poprosił mnie do tańca. Podczas sentymentalnych, łzawych kawałków uciekałam do szatni, nie mogłam patrzeć na to szczęście innych. A o 12, stałam ze wszystkimi przed salą, były sztuczne ognie...ludzie składali sobie życzenia, przytulali i całowali swoich partnerów, a ja na to wszystko patrzyłam i myślałam , jakie oni mają szczęście. Kurcze mam 23 lata, podobno jestem atrakcyjna dziewczyną, ale wiem, że już zostanę sama. Miałam kogoś, kogo kochałam, niestety nie był to dobry człowiek, w ogóle mnie nie szanował. Nie mogę z nim być, ale nikogo już nie chcę, odrzucam facetów, jeśli próbują się do mnie zbliżyć. Nie potrafię już zaufać. Cieszcie się ludzie, jeśli macie swoją połówkę obok siebie i dbajcie o nią.

Gość henrykusz
nie rob tak bo mzesz tym kogos zranic i nikt nie bedzie szczesliwy

Gość hoook
no własnie, dlaczego to robisz?

Gość j_a_c_e_k
estennny, rozmiem Cię doskonale.

Gość estennny
chyba bardziej można kogoś zranić, dajac mu niepotrzebnie nadzieje

Gość hoook
można, ale jeżeli robisz to w taki sposób, że tylko Ty chcesz czegoś od niego, nie dając mu nic. Jeżeli określacie się na wstępie, jesteście szczerzy, to jest inna piłka.

Gość estennny
od poczatku mowie uczciwie, ze kiedys mnie ktos zranil i nie chce sie z nikim spotykac

Gość j_a_c_e_k
moze kiedys spotkasz kogos wyjaatkowego, nie ma co sie pchac w zwiazek na sile...

Gość estennny
tez tak sadze:)

Gość powiemcicosmalenka
tutaj, na tym forum kazdy jest w twojej sytuacji... kazdy jest samotny i nieszczesliwy do tego sporo gronow facetow to prawiczki, wiec kto ma gorzej? ty chociaz zdajesz sobie sprawe, ze mozesz miec w kazdej chwili jakiegos faceta, albo przynajmniej sex.. do tego sama mowisz, ze podrywaja cie.. a my faceci? to dopiero kaplica.. zadna nas nie chce

Gość hoook
do tego wyżej..nawet nie powinieneś tak pisać. Z Twojej wypowiedzi wynika,że nie jesteś ani kobietą, ani FACETEM. Sam jestem facetem i nie wyobrażam sobie, żebym miał tak powiedzieć, myśleć. Nie obrażam tu nikogo, ale weź się w garść chłopie.

Gość ksjaldkjksadj
mnie nawewt jakies tam chcą, ale mam skrzywione wymagania i podobajami sie tlko te bardzo ladne dziewczyny, ktore sa zawsze zajete :/ do tego jestem niesmialy jakis i chyba cos ze mna nie tak ;P

Gość estennny
szczerze wolałabym nie mieć zadnych doświadczeń niż przeżyć to co przeżyłam, bo to zawsze pozostawia ślad w pamieci. A le masz rację. To forum jest pełne nieszczęśliwych , samotnych ludzi. Czasem jak czytam to wszystko to się dołuję, na czym ten świat stoi i tracę wiarę w miłość. Ale cóż, już chyba sie uzależniłam od kafe i muszę tu wchodzić hehe:D