Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarkastycznyideal

Co będzie z seksem?

Polecane posty

Gość sarkastycznyideal

Witajcie. Mam poważny problem. Spotykam się z kimś od trzech miesięcy i dziś była okazja, żeby być bliżej. Doszło do pieszczot i miałam okazję zobaczyć penisa mojego faceta i co się okazało? Mianowicie to, że w wzwodzie ma on góra 8-10 cm. Po prostu myślałam, że się załamię. Nie pokazałam mu mojej reakcji, ale co tu duzo gadać, jestem załamana. Zależy mi na tym chłopaku, ale przecież seksu tu nie będzie. :( Jestem zakochana, ale co z naszym seksem? :(

Gość xxl men
Poszukaj sobie kochanka z duzym penisem.

Gość bardzo znudzony mąż
nie ważna długość a kaliber

Gość sarkastycznyideal
up pomocy :(

pomocy? A przepraszam jak ty sobie tą pomoc wyobrażasz? Mamy go za fiuta pod latarnie podwiesić żeby się mu naciągnąć czy może ciebie młotkiem porządnie w czerep zdzielić żebyś zmądrzała?

Gość sarkastycznyideal
haha ;) Oj po co od razu taki sarkazm. Oczekuje pomocy w kwestit doradzenia czy pakowac sie w ten zwiazek, tak, jak mowie, uczucie jest, czy zostawic go, bo seks jest wazny, w koncu... To jest problem, nie da sie ykryc.

Gość sarkastycznyideal
ukryc* I o moja madrosc sie nie martw, prostaku :)

Sex jest przereklamowany :D A poza tym sex to nie tylko "wsuń wysuńwsuń wysuńwsuń wysuńwsuń wysuńwsuń wysuńwsuń wysuńwsuń wysuń" Na to składa sie trochę więcej czynności. A odpowiedź musisz sobie sama wymyślić. Wiem że wolała bys zwalić potem winę na nas ale nie ma tak lekko. Weź pod uwagę że możesz zaleście takiego z wielkim i mieć problem odwrotny. a tak na marginesie spróbowałaś jak jest? Jak nie spróbujesz to rozmowa nie ma sensu. Może po pierwszym seksie będziesz już miała jasność i nie będziesz zadawała idiotycznych pytań bez dobrej odpowiedzi A z rad praktycznych.... kup przedłużacz Jak masz za krótki kabel od wibratora to nie wyrzucasz go ani nie przestawiasz łóżka chyba? ;)

Gość empetrójka
Możesz jeszcze poczekać, aż po raz pierwszy będziecie się kochać. Może tak źle nie będzie ? :/

Gość ON-----
Małe jest piękne ;) Ale duży może więcej:D

Gość atanazy_k
co tam długość penisa, sprawdź lepiej, jak gruby ma portfel