Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

czy jest tu dzisiaj ktoś normalny? :(((((

Polecane posty

jakbym miała siedzieć na kafe to jako facet :classic_cool: udawałabym prawdziwego samca alfa a napalone kafeterianki wysyłałyby mi foty w staniku, abym oceniła ich opaleniznę jak niejaka bieu (najgłupsza kafeterianka roku 2011 w moim osobistym rankingu)

Nie wiem, bo nie mnie wysłała. Wole nie wiedzieć ja ta pokraka z biegunką umysłową wygląda w staniku.

AveDave A już pamiętam. Mam słabą pamięć. W końcu odważyłeś się odczytać wiadomość? I cię olała? :D Nic dziwnego, z tego co pamiętam. A co się stało?

AveDave A to ty co sobie żarty stroisz :D Pamiętam, wymyśliłeś sobie ten problem bo nie możliwe żeby to była prawda:D Hehe dobrze, że ją przynajmniej przeprosiłeś . Powinieneś w ramach pokory skasować całe konto na Facebooku, bo to był niewybaczalny błąd.

Po prostu cię nie ogarniam. Ktos cię skrzywdził w dzieciństwie albo coś w tym stylu, nie chce tego wywlekać. Ale po prostu, żadna osoba powszechnie uważana za normalną, cię nie zechce.

To anonimowe forum, gdyby to było prawdziwe życie to bym z tobą nie rozmawiał,z racji tego jaki jesteś. Wiem, że cię nie znam, ale odnoszę wrażenie, że nie byłbyś w stanie wybić komuś zęby. Rzucił byś na mnie ale zanim byś mnie uderzył , to przestraszył byś się własnego cienia.

Ale dobry znak że się złościsz, siedzi w tobie trochę mężczyzny niespodziewanie. I sam dobrze wiesz że nie mógłbys stworzyć zdrowego związku z kobietą. CHYBA, ŻE...też by żyła w swoim świecie jak ty.